Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Çakır’ın başörtülü kızlara sözlü tacizde bulunduğu iddiasında terleten sorular

Deniz Çakır’ın başörtülü kızlara sözlü tacizde bulunduğu iddiasında terleten sorular

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden özel hayatı nedeniyle gönderilen Deniz Çakır, yeni dizisinin hazırlıklarını sürdürdüğü bir sırada ortaya atılan yeni bir iddia magazin gündemini de aştı.

Deniz Çakır’ın 30 Aralık akşamı bir kafede başörtülü kızlara sözlü tacizde bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Günaydın ekibi, o kızlara ulaşmış ve o akşamı an be an dinlemişti. O öğrenciler savcılığa başvurunca Çakır, önce kafeye gittiğini inkâr etti, dün yaptığı açıklamada ise “Oraya gittim ama mağdur benim” demişti.

İşte Deniz Çakır’ın cevap vermesi beklenen o 4 soru;

1- Haber çıktığı gün menajerin “Deniz sette. Oraya gitmedi” dedi. Sen dün yaptığın açıklamada iki arkadaşınla birlikte olayın geçtiği yere gittiğini kabul ettin. Üç gün içerisinde neden fikir değiştirme gereği duydun?

2- Olay sırasında yanında bulunan iki arkadaşın, yaptığın taşkınlık nedeniyle seni sakinleştirmeye çalıştı. Sonra da başörtülü kızların yanına gidip onlardan özür dilediler. Madem mağdur sensin, neden arkadaşların karşı taraftan özür diledi?

3- Madem ortada hiçbir sebep yok, neden başörtülü kızlar, üstelik şahitlerini de yanlarına alarak böyle bir şikâyette bulundu?

4- Kamera kayıtları savcılığın elinde. Görüntüler ortaya çıktığında yaptığın savunmanın arkasında durabilecek misin?