Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinin yıldızı Ebru Şahin ve Cedi Osman bugün evleniyor!

Destan dizisinin yıldızı Ebru Şahin ve Cedi Osman bugün evleniyor!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan güzel oyuncu Ebru Şahin ile basketbolun yıldız ismi Cedi Osman bugün evleniyor.

Ebru Şahin ile Cedi Osman çifti, Makedonya’nın Ohrid şehrinde nikah masasına oturacak. Geçtiğimiz aylarda aile arasında nişanlanan Ebru Şahin ile Cedi Osman mutlu birlikteliklerini imza ile taçlandıracak

Çiftin nikah töreni oldukça dikkat çekici bir yerde gerçekleşecek.  Ünlü çift, resmi imzayı Cedi Osman’ın doğduğu yerde, Kuzey Makedonya’nın tarihi şehri Ohri’de atacak. Tören, gölün üzerinde bir teknede gerçekleşecek.

Destan dizisinin yıldızı Ebru Şahin ve Cedi Osman bugün evleniyor! 8

Kuzey Makedonya’daki törene sadece çiftin çok yakın dostları ile aile üyeleri katılacak. Düğün töreni ise Türkiye’de, ikilinin tanıştığı Çeşme’deki bir beach’te yapılacak.

7 Temmuz tarihindeki düğüne ise katılım bir hayli fazla olacak. Düğünün keyifli geçmesi için organizasyon ekibi seferber olmuş durumda.

Instagram hesabında Makedonya’dan nişanlısı ile pozlarını yayınlayan Ebru Şahin ‘in paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Oyuncunun hayranları çifte mutluluklar dilediler.

Destan dizisinin yıldızı Ebru Şahin ve Cedi Osman bugün evleniyor! 9

Oyuncu Ebru Şahin, İstanbullu Gelin dizisindeki ‘Burcu’ karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. 2019-2021 yılları arasında yayınlanan ATV’nin Hercai dizisi ise oyuncunun kariyerinin dönüm noktası oldu.Yeni sezonda Destan dizisiyle ekranlara gelen oyuncu performansıyla beğeni topluyor.

Ebru Şahin, geçtiğimiz aylarda basın mensuplarının düğün sonrasıyla ilgili soruları karşısında, “Bunlar özel konular ama ben oyunculuğa devam edeceğim” açıklamasını yapmıştı.