Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz, Yarım Kalan Aşklar dizisi için imaj değişikliği yaptı!

Dilan Çiçek Deniz, Yarım Kalan Aşklar dizisi için imaj değişikliği yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Detay – BluTV için hazırlıklarına başlanan Yarım Kalan Aşklar isimli dizi projesinde başrollerde Dilan Çiçek Deniz ile Burak Deniz bulunuyor. İki ünlü oyuncunun ilk fotoğrafları basına servis edilmişti ve uyumlu halleri de beğeni toplamıştı.

Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisinden sonra yeniden setlere bu proje ile dönecek. Yaklaşık 1 yıldır setlerden uzakta olan oyuncu, yine dikkat çeken bir projede yer alacak. Sosyal medyada diziyle ilgili yapılan yorumlara ve etkileşimin yüksekliğine bakılır ise Yarım Kalan Aşklar, büyük merakla bekleniyor. Dilan Çiçek Deniz de bu heyecanı artıran paylaşımı ile ilgi gördü. Oyuncu, “Yeni proje, yeni heyecan, yeni saç” notu ile fotoğraflarını yayınladı.

Dilan Çiçek Deniz, Yarım Kalan Aşklar dizisi için imaj değişikliği yaptı! 8

Ünlü oyuncunun hayranları ise en çok da aşırı zayıf olduğu düşüncesiyle biraz kilo alması gerektiğini belirten yorumlarda bulunuyor.

Dilan Çiçek Deniz’in yeni hali de beğeni topladı. Oyuncu dizide Elif karakterine hayat verecek.

Dilan Çiçek Deniz, Yarım Kalan Aşklar dizisi için imaj değişikliği yaptı! 9

Dizinin hikayesi ise herkesi sarsacak nitelikte… Gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Gözükara gazeteciliği ile tanınan Ozan gizemli ve zor bir haberin peşindedir.

Birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo korkunç bir olayla son bulacaktır: Ozan, trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder.

Ancak Ozan, kaybettiği hayatını yeni bir bedende tekrar bulacaktır. Hayata başka bir beden ile geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmak.