Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerin karnesi ortaya çıktı! İsimsizler, Siyah İnci, Söz, İstanbullu Gelin’in durumu nasıl?

Dizilerin karnesi ortaya çıktı! İsimsizler, Siyah İnci, Söz, İstanbullu Gelin’in durumu nasıl?

tarafından ker_def

Dizilerin karnesi ortaya çıktı! İsimsizler, Siyah İnci, Söz, İstanbullu Gelin'in durumu nasıl? 7

KLAVYE DELİKANLILARI (Show Tv) :

Show Tv’de ekranlara gelecek olan Polisiye komedi dizisi “Klavye Delikanlılarının ilk bölümü 3 Ekim Salı akşamı ekranlara geliyor.

Süreç Film yapımcısı olduğu, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı dizinin oyuncuları: Uraz Kaygılaroğlu, Vildan Atasever, Kaan Yıldırım, Rasim Öztekin, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tanrıyar, Mert Asker

Konu: Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıtasıyla dile getirip bir de üstüne para kazanıyorlardır. Yani kısaca “TROL” olmuşlar. Bayram’ın kuzeni ve bizimkilerin tam tersi bir karakter olan Kuzen Volki Amerika’dan dönmüştür. Dijital dolandırıcılık yapmak için takım kuruyordur. Bayram ve Kerem’i peşinden sürükleyerek yeni nesil bir dolandırıcılık şebekesinin içine sokar. Takımda bir eksik kalmıştır; Seyran. Güzelliği ve zekası sayesinde bir dolandırıcılık abidesi olan Seyran da ekibe katılır. Özellikle zengin insanları kredi kartları üzerinden dolandırmayı hedefleyen ekibimizi uzun soluklu, bol maceralı ve aşırı komik bir yolculuk bekliyordur.

Bu hafta en çok izlenen ilk ona giren dizlere göz atalım.

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.