Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir ekranda yok ama bir ihtimal daha var!

Doğduğun Ev Kaderindir ekranda yok ama bir ihtimal daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarında izleyicilerle bir süredir buluşamayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, koronavirüs salgını nedeniyle çekilemiyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisini başrolde buluşturan yapımın tüm oyuncu ve teknik kadrosu salgından korunmak adına evlerinde kendilerini karantinaya almış durumda.

Demet Özdemir’in ilk dram projesi olarak büyük heyecanla başladığı Doğduğun Ev Kaderindir, beğeni topladı ve reytingleriyle de başarısını kanıtladı. Çarşamba akşamlarına damga vuran yapımlardan olan dizinin hayranları için youtube kanalında özel bir video yayınlandı.

Doğduğun Ev Kaderindir ekranda yok ama bir ihtimal daha var! 7

1,5 saatlik videoda Zeynep ve Mehdi’nin aşkının en özel anlarını izleyebilirsiniz. Doğduğun Ev Kaderindir fanları, şimdilerde eski sahneleri izleyerek moral buluyor. Dizilerinin ne zaman ekrana döneceğini de sorgulayan fanlar, bu durumdan bir hayli şikayetçi.

Dizi hayranları hem yapımın en kısa sürede yeniden ekrana dönmesini hem de uzun süreli olmasını arzu ediyor. Özellikle Demet Özdemir hayranları, ünlü oyuncunun performansından çok memnun ve bu işi de alnının hakkı ile yaptığını düşünüyor. İbrahim Çelikkol için ise söylenecek bir şey yok, aldığı her rolü zirveye çıkartan bir performansla yine rolünün hakkını veriyor.

İşte dizinin özel sahnelerinden hazırlanan Mehdi ve Zeynep aşkının en güzel halleri: