Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in Makedonya paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Ebru Şahin’in Makedonya paylaşımı sosyal medyayı salladı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz günlerde basketbolcu Cedi Osman ile nikah masasına oturan oyuncu Ebru Şahin, Makedonya’da deniz kenarında verdiği pozlarla hayranlarını büyüledi.

Ünlü oyuncu Ebru Şahin, geçtiğimiz hafta uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Cedi Osman ile Kuzey Makedonya’da dünyaevine girmişti.

Instagram’da 4.1 milyon takipçisi bulunan oyuncu yaptığı yeni bir paylaşımla takipçilerinin beğenisini topladı. Desenli bikinisiyle sahil kenarından poz veren Şahin, gönderisine “Gök ve yer arasında” notunu düştü.

Ebru Şahin'in Makedonya paylaşımı sosyal medyayı salladı! 8

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce yorum aldı. Fotoğraflara, ‘Ne kadar güzelsin’ ve  ‘Seni çok seviyorum’ gibi pek çok yorum yapılırken, bazı hayranları da güzel oyuncuyu deniz kızına benzetti.

Hercai dizisinde oynadığı ‘Reyyan’ karakteri ile çok büyük bir şöhretin sahibi olan oyuncunun ünü, dizinin başka ülkelere de satılmasıyla Türkiye sınırlarını aştı. Ebru Şahin geçtiğimiz sezonda yeteneğini bu kez ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisiyle ortaya koydu.

Ebru Şahin'in Makedonya paylaşımı sosyal medyayı salladı! 9

Bir süredir NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşayan Ebru Şahin, geçtiğimiz haftalarda Kuzey Makedonya’nın Ohri kentinde bir teknede kıyılan nikahla evlenmişti.Çiftin en yakınlarının yer aldığı bu küçük nikah sonrasında, düğünleri ise Çeşme’de yapılmıştı.