Ana sayfa Dizi Haberleri Yağmur Tanrısevsin İspanya’da sanatını konuşturdu! Ancak oyunculukla değil başka yeteneğiyle!

Yağmur Tanrısevsin İspanya’da sanatını konuşturdu! Ancak oyunculukla değil başka yeteneğiyle!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisinde canlandırdığı Ayşe karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Yağmur Tanrısevsin hala setlerden uzakta. Ancak farklı bir alandaki yeteneğiyle dikkatleri çekiyor. Aynı zamanda seramik sanatçısı olan Yağmur Tanrısevsin bu kez sanatını bu alanda konuşturdu.

Kalp Yarası dizisinde Gökhan Alkan ile başarılı bir partnerlik süreci geçiren Yağmur Tanrısevsin, hayranlarından yüksek performansı için büyük övgü almıştı. Kalp Yarası, şubat ayında yayınlanan 32. bölümüyle ekranlara veda ettikten sonra Tanrısevsin setlere bir süreliğine ara vermişti.

Ancak aynı zamanda bir seramik sanatçısı olan Yağmur Tanrısevsin sanatını bu kez oyunculukta değil seramikte konuşturdu. Gazete VIP’nin haberine göre seramik atölyesi kuran YağmurTanrısevsin, eserlerini İspanya’ya ihraç etti. Oyuncu, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi gibi ünlü futbolcuların uğrak noktası Formentera Adası’ndaki Ritmo adlı mekanının tasarımını baştan aşağıya yeniledi.

Yağmur Tanrısevsin İspanya’da sanatını konuşturdu! Ancak oyunculukla değil başka yeteneğiyle! 7

Dolayısıyla görünüşe göre hayranları Yağmur Tanrısevsin’den yeni bir dizi ya da film projesi beklerken o bir süre daha setlerden uzakta kalmayı tercih ediyor. Kısa süre önce temmuz ayında yeni bir projeye başlayacağını duyuran Yağmur Tanrısevsin’den yana hala bir açıklama yok.

Yağmur Tanrısevsin’in yeni projesi için senaryoları okumaya devam ettiği belirtiliyor. Başarılı oyuncu kısa süre önce gazetecilere yaptığı açıklamada “Dijital için, onun hazırlıkları var. Yakın zamanda başlayacak. Temmuz ayında başlayacak, ben de heyecanlıyım” diye konuşmuştu.

Öte yandan yeni projesi bir romantik komedi olacağı söylenen Yağmur Tanrısevsin çok yakında ABD yolcusu. ABD’nin Florida şehrinde bir fotoğraf çekimine katılacak olan Tanrısevsin, bir süre de tatil yapacak.