Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Yasak Elma setinden paylaştı; takipçiler diziden dert yandı!

Eda Ece, Yasak Elma setinden paylaştı; takipçiler diziden dert yandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma’nın son haftalarda bir yükselişi vardı. Hikayenin hızlı akışı ve yeni karakterlerin katılması ile birlikte dizide büyük değişim yaşandı. Ancak son günlerde sosyal medyada izleyicilerden bazı itirazlar yükseliyor.

Bu itiraz seslerinin dün akşam reytinglere de yansıdığı ve dizinin 8’li reyting oranlarından bir kademe aşağıya düştüğünü, sosyal medyada da eleştirilerin fazlasıyla arttığını görüyoruz. Dizide Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece’nn setten yaptığı paylaşıma bırakılan yorumlarda da bu eleştirilerin izlerini görebilirsiniz.

İzleyiciler adete, Eda Ece’nin instagram hesabı üzerinden Yasak Elma senaristlerine mesaj yolluyor. Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan ile güçlendirilen kadrodan, 85. bölümde 5 karakter çıkartılmıştı. Bu durum reytinglerin sıçrama yapmasını sağladı.

Ancak gelinen bu noktada yeni karakterlerin ve hikayenin gidişatının izleyici tarafından o kadar da çok desteklenmediği görülüyor. Bir dizi hayranı, birçok kişinin de desteklediği şu mesajı ile senaristleri uyarıyor: “Dizi değerini kaybediyor, nedense izlerken aynı zevki artık almıyorum. Senarist bir şeyler yapmalı…”

Eda Ece, Yasak Elma setinden paylaştı; takipçiler diziden dert yandı! 8

Aslında benzer düşüncede olan çok kişi var. Bazı konular çok saçma bulunuyor. Yeni oyuncuların gidenlerin yerini dolduramadığı ve aynı heyecanı veremediğini düşünenler var.

Dizide bir anda yaşanan değişime alışamayan bir izleyici, “Bir anda bir çok oyuncu değişince bir de senaryo değişince sanki başka bir dizi izliyorum gibi” yorumunu bıraktı.

Eda Ece ise paylaşımında sette ne kadar mutlu olduğunu yansıtan şu mesajı yayınladı:

“Uğruna saçımı süpürge ettiğim Yasak Elma yeni bölüm birazdan.. Boşuna ne kadar güzelsin diye mesaj atmayın direkt mesajlar ben de kapalı…”

Eda Ece, Yasak Elma setinden paylaştı; takipçiler diziden dert yandı! 9