Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’den aşı çıkışı! “Sette 10’dan fazla kişi koronaya yakalandı”

Eda Ece’den aşı çıkışı! “Sette 10’dan fazla kişi koronaya yakalandı”

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisiyle ekranlara gelen Eda Ece, Covid 19 salgını nedeniyle setlerde yaşanan koronavirüs vakalarına dikkat çekerek, oyunculardan önce dizilerin setlerinde çalışan ekiplerin bir an önce aşılanması gerektiğinin altını çizdi.

Ece, Anadolu Efes’te forma giyen basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 15. Contemporary Istanbul’un açılışında muhabirlerle sohbet etti.

Kendisi de bir süre önce koronavirüse yakalanan oyuncu, Yasak Elma setinde 10-15 kişinin hastalığa yakalandığını belirtti. Oyuncu, herkesin evde oturdukları bir süreçte dizilerin devam ettiğine dikkat çekerer, pandemide evde olan insanların daha çok televizyon izlediği, izlenme oranlarının arttığı, insanların canının sıkkın olduğu bir dönemde bir şekilde evde olan vatandaşlara hizmet ettiklerini söyleyen Eda Ece, özellikle sette çalışan kamera arkası ekipteki kişilerin aşılanması gerektiğine vurgu yaptı.

Oyuncular Sendikası’ndan aşı çıkacağı ile ilgili bir duyum aldıklarını, Sağlık Bakanlığı’nın aşılamayı daha da yaygınlaştırmak için atılan son adımları olduğunu da hatırlatan oyuncu, “Sağlık Bakanlığı elinden geleni yapıyor. İnşallah sektöre de olur. Çünkü biz Yasak Elma setinde 10-15 kişi geçirdik bunu. Herkesin bünyesi aynı değil. Allah korusun bir şey olsa onun vebali çok fena bir şey. Herkes için. Sadece bizim sektör ayrıcalıklı değil. O insanların canı için. Sadece ünlüler ve göz önündekiler yok. Çünkü belki tepki çeker sadece bizim aşı olmamız ama oyuncular için değil bu, teknik ekip için istenen bir şey ki biz de olduk. Bakalım, Allah herkesi korusun ne diyeyim” diye konuştu.

Kendisinin koronavirüs geçirdiği için şu an olamadığını da belirten oyuncu, “Ben olamıyorum. Zaten benim yaş grubuma daha sene sonunda falan gelir herhalde” dedi.

İşte Eda Ece’nin tv100’deki röportajının tamamı…