Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin başlattığı kampanya, ses getirdi!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin başlattığı kampanya, ses getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, duyarlılık sergilediği bir mesajıyla daha sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran oyuncu, yaklaşan doğum günü öncesinde dostlarından ve hayranlarından bir istekte bulundu.

20 Haziran 1990 doğumlu oyuncu, 30. yaşının gelişini kutluyor. Eda Ece, doğum günü dolayısı ile hediye hazırlığı yapan dostlarından ve hayranlarından da bir istekte bulundu. Instagram hesabından mesaj paylaşan oyuncu, “Bu sene doğum günümde Türk Kanser Derneği’nde bir bağış kampanyası açtım. ⁣Sevenlerimden ve yakınlarımdan, kanser tedavisi gören ve imkanları kısıtlı yetişkin ve çocuklara umut olmalarını istiyorum. Kanser tedavisi sürecinden geçmek yeterince zorken, bir de imkanlarınızın kısıtlı olması bu süreci çok daha zor yapıyor, lütfen desteğinizi esirgemeyin” diye mesaj verdi.

Kampanyanın 20 Haziran tarihe kadar açık kalacağını hatırlatan Eda Ece, az ya da çok tüm sevenlerinden bu kampanyaya destek olmaları ricasında bulundu.

Eda Ece, “Kanser tedavisi görenleri mutlu etmek isterseniz, çok sevinirim. İyi ki doğdun der annem ama benim doğmam değil önemli olan, bu hayatta birbirimize destek olmak” notuyla da yine gönülleri kazandı.

Bağışta bulunanlara teşekkür eden Eda Ece, takipçilerinden de takdir dolu yorumlar aldı.

blank