Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece’ye gurur veren Yasak Elma başarısı!

Eda Ece’ye gurur veren Yasak Elma başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyunu Eda Ece, yoğun tempoda çalışmaya devam ediyor. Hayranlarının yolladığı ayıcıkları alan oyuncu, Sevgililer Günü hediyeleri olmadığını söyledi. Kameralara konuşan Eda Ece, “Sağ olsun diziyi izleyen fanlar, instagram’da da paylaşmıştım. Genelde Medyapım’a ulaştırıyorlar, ben de geldikçe alıyorum. Dizinin izleyicilerinden o” diye konuştu.

14 Şubat Sevgililer Günü’nün hayatında önem taşıyan bir gün olmadığının altını çizen oyuncu, o gün zaten Yasak Elma’nın setinin olduğunu da ifade etti. Ece, “Set olunca biliyorsunuz, başka hiçbir şey olamıyor. Yine 14 Şubat, sette oluruz biz. Öyle romantik geçmez” dedi.

Yasak Elma dizisinin en son 97. bölümü yayınlanmıştı. Önden giden dizi ekibi şimdilerde ise 100. bölümü çekiyor. “Dalya” demeye hazırlanan Yasak Elma dizisinin bu noktaya gelmesi tüm ekip gibe Eda Ece’ye de gurur veriyor.

Yasak Elma dizisinin çok iyi gittiğini de anlatan Eda Ece, 100. bölümü de çekmeye başladıklarını ifade etti. Oyuncu, “Çok heyecan verici bir şey. Pek fazla uzun dizi yapmak daha zorlaştı. Seviliyor da hala, çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Yıldız karakterinin çok pozitif birisi olduğunu ve bu karakteri oynamayı sevdiğini anlatan oyuncu, oynarken kendisini de yükselttiğini sözlerine ekledi.