Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’ye sarı ne kadar da yakışmış! Miray Daner’in gittikçe değişen hali! Pınar Deniz, deniz kızı gibi!

Eda Ece’ye sarı ne kadar da yakışmış! Miray Daner’in gittikçe değişen hali! Pınar Deniz, deniz kızı gibi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç başarılı oyuncu, rol aldıkları projelerle büyük dikkat çeken üç isim Eda Ece, Miray Daner ve Pınar Deniz,  aynı zamanda sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyorlar. Hayranları tarafından merakla her paylaşımları izlenen oyuncular,  aynı zamanda başarılı oyunculukları ile de gündemdeler.

Şimdi bu üç ismin son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Eda Ece var. Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile büyük bir hayran kitlesi edindi.

Role kattığı tavır ile birlikte Yıldız’ı ilk başladığı günden bambaşka bir karaktere dönüştüren oyuncu, adeta fenomen bir kişi yaptı. Şimdi sosyal medyada Yıldız replikleri ve sahneleri büyük ilgi görüyor.

Eda Ece, renkli kişiliğinin yanı sıra dizinin diğer kadın oyuncuları gibi adeta podyumda edasıyla ekrana geliyor her hafta. Düzgün fiziği ve güzelliği ile beğeni toplayan oyuncu, her giydiğini de yakıştırıyor.

Oyuncunun rengarenk giyim şekli büyük beğeni toplarken, son yaptığı paylaşımda, üzerindeki kıyafeti, saçları ve arkasındaki çiçeklerle sarıya bürünmüş hali de hayranlarından beğeni alan bir pozu oldu… Kendisi de paylaşımına ‘Sarı günü’ notunu düşmüş…

Eda Ece'ye sarı ne kadar da yakışmış! Miray Daner'in gittikçe değişen hali! Pınar Deniz, deniz kızı gibi! 10

Miray Daner ise şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçiyor. Oyuncu, Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde oynadıkları Netflix için çekilen Kuş Uçuşu dizisinde rol alıyor.

Bu kez bir televizyon kanalına yeni başlayan ve kendisini ispat etmeye çalışan bir kişiye hayat verecek. Daner, adeta izleyicinin gözünün önünde büyüyen bir isim. 1999 doğumlu olan oyuncu, 2008 yılında henüz 9 yaşındayken Bez Bebek dizisinde oynadı ilk olarak.

Eda Ece'ye sarı ne kadar da yakışmış! Miray Daner'in gittikçe değişen hali! Pınar Deniz, deniz kızı gibi! 11

Ardından Bir Kadın Bir Erkek, Zil Çalınca, Merhaba Hayat dizileri ve Dersimiz Atatürk, Çınar Ağacı filmlerinde rol aldı. En büyük çıkışını ise 2013 yılında yayınlanan Medcezir dizisi ile yaptı. Serenay Sarıkaya’nın kardeşini oynadığı dizinin ardından ise Vatanım Sensin ile kariyerinde bir sıçrama yaşadı. Bir Litre Gözyaşı, Hakan Muhafız, Saygı dizilerinin ardından şimdi de Kuş Uçuşu dizisinde rol alıyor.

Daner, daha küçücük bir çocukken ekranlara gelmeye başladığı halinden bambaşka bir kişiye dönüştü. Genç kuşağın başarılı oyuncuları arasında yer alan Daner, aynı zamanda güzelliği ile de hayranlarının markajında.

Oyuncunun son hali ise aşağıda yer alıyor. Son yıllarda daha da çok değiştiği gözlerden kaçmıyor. Makyajıyla, saçıyla ve giyim tarzıyla daha çok dikkat çekmekte… İşte son paylaşımlarından birisi…

Eda Ece'ye sarı ne kadar da yakışmış! Miray Daner'in gittikçe değişen hali! Pınar Deniz, deniz kızı gibi! 12

Pınar Deniz ise son olarak ekrana Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Nazlı karakteri ile gelmişti. Kariyerinde sakin ama emin adımlarla ilerleyen Deniz, başarılı bir oyuncu. Rol aldığı projelerde de hem izleyicilerden hem meslektaşlarından övgü dolu yorumlar alıyor.

Şimdilerde Aşkın Kıyameti isimli bir sinema filmi için kamera karşısına geçmekte. Boran Kuzum ile başrolünü paylaştığı dizi için Güney sahillerinde. Zaman zaman sahilden verdiği pozlarla da dikkat çekiyor şu sıralar.

Son olarak aşağıdaki fotoğrafını instagram hesabından paylaştı. Kıyafetiyle ve duruşuyla adeta bir deniz kızı gibi görünen Pınar Deniz’in fotoğrafı büyük beğeni topladı. Beğeniler arasında Merve Dizdar’ın olduğu da görülüyor…

Eda Ece'ye sarı ne kadar da yakışmış! Miray Daner'in gittikçe değişen hali! Pınar Deniz, deniz kızı gibi! 13