Ana sayfa Dizi Haberleri EDHO’nun Ömür’ü Ceren Benderlioğlu’nun önerdiği dizi!

EDHO’nun Ömür’ü Ceren Benderlioğlu’nun önerdiği dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür karakterine hayat veren oyuncu Ceren Benderlioğlu, uzun süredir ekranda farklı rollerle yer alan oyuncular arasında bulunuyor.

Eşi Emir Benderlioğlu ile birlikte EDHO’da rol alan oyuncu, 2002 yılından bu yana farklı karakterleri canlandırdı.Gülbeyaz dizisinden Çemberimde Gül Oya’ya ve Doktorlar dizisinden Adanalı’ya kadar birçok farklı yapımda kendisini gösterdi.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla günlük hayatı ve zevkleri konusunda bilgiler paylaşan Ceren Benderlioğlu, severek izlediği diziyi de açıkladı.

Fauda isimli Netflix dizisini yakından takip eden oyuncu, “3. sezonu gelmiş, biz ilk iki sezonu tekrar izlemeye karar verdik ki hemen izleyip bitirelim” diyerek paylaşım yaptı.

EDHO'nun Ömür'ü Ceren Benderlioğlu'nun önerdiği dizi! 8

İsrail yapımı ajan konulu Fauda dizisinde İsrail güvenlik güçlerine bağlı özel bir ekibin Filistin yerel militanlarına karşı başlattıkları büyük savaşı izliyoruz. Abu Ahmad isimli Filistinli savaşçı Hamas’ın Kahramanı olarak nitelendiriliyor.

Ceren Benderlioğlu ayrıca fal baktırdı ve yeni hedefini açıkladı.. Oyuncu, “Falımda ev çıktı. ‘Bol bol otur koltuğunda kitap oku, film seyrediyorsun’ dedi, oysa ben sinema filmi çekmek istiyorum” diye de yeni hedefini açıkladı.

EDHO'nun Ömür'ü Ceren Benderlioğlu'nun önerdiği dizi! 9