Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisinde Bestemsu Özdemir çok farklı bir portre çizecek!

Ege’nin Hamsisi dizisinde Bestemsu Özdemir çok farklı bir portre çizecek!

tarafından ker_def

Son dönemin en önemli kadın oyuncularından birisi olarak gösterilen Bestemsu Özdemir, yeni dizisi Ege’nin Hamsisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Çekimleri devam eden dizinin ilk bölümünü 16 Temmuz Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında saat 20.00’de izleyeceğiz.

20 Nisan 1992 İstanbul doğumlu olan oyuncu, İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Bölümü mezunudur. 2012 yılında Sakarya Fırat dizisinde canlandırdığı Melike karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, asıl çıkışını ise Kara Para Aşk dizisindeki Nilüfer karakteri ile yapmıştı. Şu sıralarda Kara Para Aşk’ın yurt dışında 70 ülkede yayınlanıyor olması, genç oyuncunun da bilinirliği açısında büyük bir şans olarak görülüyor.

Analar ve Anneler, Kırlangıç Fırtınası ve Meryem dizilerinde de izlediğimiz Özdemir, şimdi ise Ege’nin Hamsisi dizisinde Zeynep karakteriyle Karadenizli bir ailenin mimar kızına hayat verecek.

Ege'nin Hamsisi dizisinde Bestemsu Özdemir çok farklı bir portre çizecek! 7

Uraz Kaygılaroğlu ve Bestemsu Özdemir, Ege’nin Hamsisi ile ekranların yeni çifti olmaya aday!

TRT 1 izleyicilerinin merakla beklediği, 16 Temmuz Pazartesi akşamı ekranlara gelecek Ege’nin Hamsisi, kahkaha tufanı estirecek sahneleriyle olduğu kadar romantik senaryosuyla da beğeni toplayacak.

EGE’NİN HAMSİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevgi Doğan’ın üstlendiği dizide, Karadenizli bir ailenin güzeller güzeli kızı mimar Zeynep (Bestemsu Özdemir) ve Egeli restoran sahibi annesine destek olan yakışıklı mühendis Deniz’in (Uraz Kaygılaroğlu) aşk hikayesini de izleyeceğiz. Karadeniz ve Ege bölgesinin yemek kültürlerinin de yarışacağı Ege’nin Hamsisi, büyüleyici görüntüleriyle izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak.

İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin’in başrolleri paylaştığı dizinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor.

Ege’nin Hamsisi 1. Bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı 20.00’de TRT 1 ekranlarında.