Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi’nde Deniz’in yaşadığı acının aynısını Uraz Kaygılaroğlu da yaşamış!

Ege’nin Hamsisi’nde Deniz’in yaşadığı acının aynısını Uraz Kaygılaroğlu da yaşamış!

tarafından ker_def
Ege’nin Hamsisi dizisinin Deniz’ini bir de Uraz Kaygılaroğlu’ndan dinleyin!

TRT 1 ekranları yaz ekranına adeta damgasını vurdu. Geçen sezonun ilgi çeken dizisi Kalk Gidelim’den sonra yaz ekranında Ege’nin Hamsisi ve Elimi Bırakma dizileriyle öne çıkan TRT 1 akıllı dizi hamleleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Ege’nin Hamsisi dizisi de başarılı sonuçları ile çok konuşulmaya devam ediyor. Dizide Deniz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu, Akşam Life’ın sorularını yanıtladı.

Dizinin diğer rakiplerinden farkını anlatan Kaygılaroğlu, “Senaryo çok güzel, karakterler çok güzel oturmuş. Karakterlerin hepsine ayrı ayrı özellikler yüklenmiş. Hepsi çizilmiş elimize kılavuz gibi verilmiş durumda. Kasabanın kendi halkından çok güzel aileler var. Anne oğul sevgisini çok derinden hissedeceğiz. Egeli, Karadenizli iki aile var. Set ortamımız çok güzel. Nazar değmesin ilk iki bölüm reytinglerimiz süper, rekor kırdı. İki hafta üst üste birinci oldu dizimiz. Komedide İclal Abla (Aydın) ve Uğur Abi müthişler. Arap atı olacağına inandığım Kasap İbo karakteri var ki, izleyenleri çok şaşırtacak” diye konuştu.

Deniz karakteri dizinin önemli figürlerinden birisi.. Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Deniz, 5 yıldır ailesinden uzakta kalmış. Okul ve askerliğini bitirdikten sonra ise kasabasına yeniden dönmüş.

Kaygılaroğlu, karakterini şöyle anlatıyor:

“Deniz, çok hayırlı bir evlat… Çok düzgün, iyi bir çocuk… Her annenin ardına yaslanmak isteyeceği bir genç… 5 yıl sonra evine dönüyor ama hayali, İngiltere’ye gidip yüksek lisans yapıp dönüşte ailesine çok daha güzel şartlar sunmak… Anne de gitmesini istemiyor. Deniz bu hayalini şimdilik erteleyecek.”

BENZER YÖNLERİ VAR MI?

Ege'nin Hamsisi'nde Deniz'in yaşadığı acının aynısını Uraz Kaygılaroğlu da yaşamış! 7

Deniz karakteri ile kendisinin de benzer yanlarının olduğuna değinen başarılı oyuncu, “Deniz de babasını kaybetmiş küçük yaşta deniz kazasında. Ben de 4 yaşında babamı kaybettim. Benim de annem restoran işletiyordu, dizideki annem Melahat’in de restoranı var” diye konuştu.

EGE’NİN HAMSİSİ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Dizide Deniz ile Zeynep aşkında engeller var. Kaygılaroğlu bu konudaki soruya ise şu yanıtı verdi:

“Ailelerin bununla ilgili maraz çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyoruz. Bir şey çıkaracaklarsa onların evlenmelerine yönelik değil, anne-baba arasındaki çatışmadan doğan sıkıntılar olabilir… Bu durum onları nasıl etkileyecek, sonraki bölümlerde göreceğiz.”