Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ekran başında kriz geçirttiler! Müge Anlı 4 Ocak Cuma Tanhal ve Palu ailesi resmen saç baş yoldurdu!

Ekran başında kriz geçirttiler! Müge Anlı 4 Ocak Cuma Tanhal ve Palu ailesi resmen saç baş yoldurdu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Tuhaf olaylar zincirinin ortaya çıktığı Müge Anlı’da işlenen Meryem ve Melike Tanhal’ın kaybolma olayında, yine bir şok yaşandı.

Cinayet, gasp, tehdit, tecavüz, istismar iddialarıyla herkesi şoke eden olayda, Palu ailesi, damat Tuncer’i korumaya devam ediyor.

Tuncer, sürekli herkesi iftirayla suçlarken, ortaya çıkan yeni tanıkların iddialarına da aynı ifadeyi kullanmaya devam etti.

Atv’de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bugün yaşanan bir başka gelişme ise şoke etti!

Dün enişte Tuncer’in, kayınvalidesinin Meryem’i öldürdüğü ve gömdükleri yeri de duyduğunu söylediği konuşma ihbar kabul edilmiş ve Kocaeli Emniyeti, belirtilen yerde kadavra köpekleri ve iş makinaları ile çalışmaya başlamıştı. Bugün de çalışmalar devam ederken, ortaya bir mektup çıktı.

Halasını Tuncer ile birlikte tehdit ve darp suçuyla cezaevine giren İsa’nın o dönemde savcılığa gönderdiği bir mektup ortaya çıktı.

Ekran başında kriz geçirttiler! Müge Anlı 4 Ocak Cuma Tanhal ve Palu ailesi resmen saç baş yoldurdu! 7

Müge Anlı, mektupta oğlunun kendisi hakkında şok sözleri olduğunu söylediğinde Havva Hanım, herkesin içinde bu mektubun okunmaması için Anlı’ya rica etti.

Müge Anlı, canlı yayında mektubu okumadı ama okuması için Havva Hanım’a verdi. Aynı anda oğulları İsa ve Fatih de mektubu okudu. Mektupta yazılanlar izleyiciye aktarılmadı ama Havva Hanım’ın yüz kızartıcı bir suçla itham edildiği anlaşıldı.

Oğlunun böyle bir şey yazmış olabileceğine inanmayan Havva Hanım’a karşın İsa, mektubu kendisinin yazdığını ama Tuncer’in yazdırdığını anlattı.

Tuncer, mektubu okuduktan sonra kendisine de İsa’nın anlattıkları üzerine mektubu yazdığını iddia ederek onu suçlamaya devam etti.

Havva Palu’nun kendisine atılan iftiralara karşın damadına hala sakin kalması, annesine atılan iftirayı eniştesi Tuncer’in telkinleriyle yazdığını itiraf eden İsa’nın olay karşısında hala suskun kalması, ekran başındaki izleyicileri de stüdyodaki uzmanları, konukları ve Müge Anlı’yı da adeta çıldırttı!