Ana sayfa Dizi Fragmanları Elkızı dizisinde Sevda Erginci güzelliğini ve yeteneğini konuşturuyor!

Elkızı dizisinde Sevda Erginci güzelliğini ve yeteneğini konuşturuyor!

tarafından ker_def

Yeni sezonda Fox TV ekranında dikkat çeken yapımlardan birisi de Elkızı isimli dizi projesi.. Muğla’da çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan diziden ilk fragman geldi… Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ı başrolde buluşturan dizinin ilk fragmanı hayranlardan büyük ilgi gördü.

Sevda Erginci’nin gelinlikli hali ve yeni imajı hayranlarının büyük beğenisini kazandı. Elkızı dizisinde Ezo isimli bir karaktere hayat veren oyuncu, dram performansında ne kadar iyi olduğunun ilk örneklerini de yayınlanan fragman ile gösterdi.

FOX’un yeni dizisi Elkızı, dün akşam yayınlanan ilk tanıtımı ile ilgi odağı oldu.

Sosyal medya üzerinden çok güzel tepkiler alan Sevda Erginci için birçok iltifat yapıldı.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Sevda Erginci çok iyiydi… Ezo; kırgın, kızgın ama çok hırslı bir kız… Sevda Erginci’nin performansı muhteşem.”

Elkızı dizisinde Sevda Erginci güzelliğini ve yeteneğini konuşturuyor! 8

Çok yakında FOX’ta ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanan Elkızı, çocuk yaşta öksüz kalan Ezo isimli genç bir kızın, annesinin kaderini yaşamasını ve intikamını konu alıyor.

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. İşte dizinin tüm oyuncu kadrosu: Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper.

Elkızı dizisinde Sevda Erginci güzelliğini ve yeteneğini konuşturuyor! 9

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Elkızı’nın, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.

El Kızı dizisinin Eylül ayı içinde Fox TV ekranında izleyiciler ile buluşması bekleniyor.