Ana sayfa Dizi Haberleri Elbet Bir Gün dizisine bomba transfer! Usta oyuncuyla kadro iyice güçlendi!

Elbet Bir Gün dizisine bomba transfer! Usta oyuncuyla kadro iyice güçlendi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Most Production tarafından Fox TV için çekilen Elbet Bir Gün dizisi bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’ın başrollerini paylaştığı dizinin kadrosuna usta bir oyuncu daha dahil oldu.

Yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstleneceği Elbet Bir Gün dizisi çarpıcı hikayesiyle dikkat çekiyor. Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’ın Nesibe ve Gizem isimli iki kız kardeşi canlandıracağı dizinin çekimleri çok yakında başlıyor.

Elbet Bir Gün dizisinin erkek başrol oyuncusu henüz belli değil. Çok yakında belli olacak. Ancak dizinin oyuncu kadrosuna katılan çok deneyimli bir erkek oyuncu diziyi daha da iddialı hale getirdi.

Elbet Bir Gün dizisine bomba transfer! Usta oyuncuyla kadro iyice güçlendi! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın köşesinde yazdığına göre usta oyuncu Muhammet Uzuner, Elbet Bir Gün dizisinin kadrosuna katıldı. Oyuncu dizide Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’ın babasını canlandıracak.

Yönetmen ve oyuncu olarak birçok tiyatro oyunu sahneleyen Muhammet Uzuner, Binbir Gece, Koyu Kırmızı, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi birçok yapımda rol almıştı. Uzuner’i en son Siyah Beyaz Aşk dizisinde Namık Emirhan karakteriyle izlemiştik.

Kulislere göre dizide Ekin Koç da rol alacak. En son en son TRT 1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’da Ahmet Sencer karakteriyle izlediğimiz oyuncunun kadroya dahil olmasıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Elbet Bir Gün dizisinin konusu şöyle olacak: Anadolu’da küçük bir kasabada küçük bir ev, yerine yenisi yapılması için yıkılır. Ancak yıkım sırasında korkunç bir durum ortaya çıkar. Evde beş ceset bulunur. Ailelerinden ayrı olan ve birbiriyle görüşmeyen iki kız kardeş haberlerde görünce çocukluklarının geçtiği evi tanırlar ve büyük bir yıkım yaşarlar. İki kardeşten biri zengin bir hayat sürerken diğeri son derece fakirdir. Bu olay üzerine iki kardeş yeniden bir araya gelir ve geçmişe yönelik hesaplaşmalara başlar.