Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 25 Mart Pazartesi 891. Bölüm Fragmanı İzle

Elif Dizisi 25 Mart Pazartesi 891. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Büyük küçük birçok kişinin sevgisini kazanan Elif dizisi 891. bölümde hapishanede hayatına geri dönen Melek Fidan’ın eziyetlerine boyun eğmez ve ona karşı çıkar. Fidan’ın hükmü sona mı eriyor? 25 Mart Pazartesi akşamı Elif dizisinin 891. bölümü izleyicilerle Kanal 7 ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağıyla ilgili ilk detaylara fragmandan ulaşabilirsiniz. Videodan 891. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Elif çok hastalanır ve ateşi yükselir. Kıymet bu durumu gizlemeye çalışırken Kerem Elif’i odada hasta yatarken bulur. Kerem Elif’in hasta olduğunu Aslı’yı arayıp haber verir. Bunun üzerine Aslı konağa gelir. Bu durum Kıymet’in hoşuna gitmese de bir şey diyemez. Melek mahkemede salıverilmediği için çok üzgündür. Hapishanedeki zor yaşamın yanı sıra kızından ayrı kalmanın acısına dayanmaya çalışır. Fidan tüm öfkesini koğuştakilerden çıkartmaya kalkar ama Melek ona engel olur. Melek Fidan’a meydan okuyunca, Fidan neye uğradığını şaşırır. Fidan’ın hapishanedeki hükmü sona mı eriyor?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün 20:50’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Ece Tahtalıoğlu Pertez, Yasemin Erkul
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.