Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizi seti Alina Boz’u hastalıktan hastalığa sürükledi!

Elimi Bırakma dizi seti Alina Boz’u hastalıktan hastalığa sürükledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alina Boz’un hayatındaki Rusya gerçeğini biliyor musunuz? Ünlü oyuncu Alina Boz, Elimi Bırakma dizisiyle TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Azra karakteriyle başarılı bir performans sergileyen oyuncu, Rus asıllı…

14 Haziran 1998 Rusya doğumlu olan Alina Boz, tam 7 yıl boyunca burada yaşadı.

Küçük bir kasabada yaşadıklarını anlatan Boz, evlerinin bahçesinin arkasında da her şeyin yetiştirildiği bir bahçelerinin olduğunu, anne annesinin de hala burada yaşadığını söyledi.

Yaz aylarında zaman zaman Rusya’ya giden oyuncu, orada büyümenin faydalarını yaşamında gördüğünü anlattı.

Elimi Bırakma dizi seti Alina Boz'u hastalıktan hastalığa sürükledi! 7

Kanal D ekranında yayınlanan Balçiçek ile Dr. Cankurtaran programına konuk olan Alina Boz, “Herhalde orada büyümenin verdiği bir sağlıkla, hiçbir şeye alerjim yoktur benim” diye konuştu.

Çocukluğunda çok ilaç içmediğini, aile olarak da ilacın fazla kullanılmadığını anlatan oyuncu, doğal gıdalar veya yöntemlerle sağlık bulduklarını anlattı.

Şimdilerde ise Alina Boz, hastalıktan hastalığa geçiş yapıyor. Set olmadığı zamanlarda fitness yaptığını ifade eden Boz, “Çalışmadığımda çok hasta olmam ama bu aralar sürekli bir hastalıktan çıkıp yeni bir hastalığa giriyorum gibi oldum” diyerek setlerdeki yoğun çalışma ortamının bu duruma sebep olduğunu ifade etti.

Alina Boz’un açıklamalarını videoda bulabilirsiniz: