Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan saç rengini değiştirdi! Yoksa ufukta yeni bir proje mi var?

Pelin Karahan saç rengini değiştirdi! Yoksa ufukta yeni bir proje mi var?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan en son Kıbrıs Zafere Doğru isimli TRT1 dizisiyle ekranda yer aldı. Final kararı alınan dizinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki çekimleri geçtiğimiz yılın son günlerinde tamamlandı.

Pelin Karahan da ‘İnci’ karakterine duygusal vedası ile sosyal medyada dikkatleri çekmişti. Oyuncu, dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından İstanbul’a gelerek, normal yaşamına tekrar geri döndü.

Yılbaşında ailesiyle birlikte kayak tatili yapan oyuncu bu anları sosyal medyadan da paylaştı. Oyuncu, boş vakitlerini çocukları ve arkadaşları ile zaman geçirerek değerlendiriyor.

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren oyuncu, şimdilerde dinlenmeye çalıştığını söyleyerek, bazı projeler için görüşmelerinin sürdüğünü ama çok fazla dinlenmeyeceğini, yeniden setlere döneceğini söylemişti.

Oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı. Saç rengini değiştiren oyuncu sarı saçlarıyla birlikte yeni görüntüsünü takipçileriyle paylaştı.

Pelin Karahan saç rengini değiştirdi! Yoksa ufukta yeni bir proje mi var? 9

Pelin Karahan’ın bu değişikliği yeni bir proje için yapıp yapmadığı ise merak konusu oldu. Kuaföründen yeni saç rengiyle fotoğraflarını paylaşan oyuncu paylaşımına, “Aslında bu yoktu! İçimizden geldi.  Biraz renk o zaman” notunu düştü.

Son anda saç rengini değiştirmeye karar veren güzel oyuncunun yeni imajı hayranlarından tam not aldı. Pelin Karahan’ın fotoğraflarına, ‘Yakışmayan saç rengi yok gerçekten’ ve ‘Çok güzel olmuş’ gibi pek çok yorum yapıldı.

Pelin Karahan saç rengini değiştirdi! Yoksa ufukta yeni bir proje mi var? 10

Geçtiğimiz ay, baş rolünde olduğu festival filmi  Dalgalar ve İzler ile gündemde olan oyuncunun yeni projesini hayranları merakla bekliyor.

Pelin Karahan saç rengini değiştirdi! Yoksa ufukta yeni bir proje mi var? 11