Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın yakışıklısı Kerem Bürsin, reklam yüzü olduğu markayı zirveye ulaştırdı!

Sen Çal Kapımı’nın yakışıklısı Kerem Bürsin, reklam yüzü olduğu markayı zirveye ulaştırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Sen Çal Kapımı dizisiyle karşımıza çıkan ve o günden bu yana herhangi bir projede yer almayan Kerem Bürsin reklam yüzü olduğu otomobil markasını sosyal medyada zirveye ulaştırdı.

Bugüne kadar birçok dizide yer alan ancak Sen Çal Kapımı ile ününü sınırların dışına çıkarmayı başaran Kerem Bürsin bir süredir herhangi bir projede yer almıyor. Bürsin bu süreçte bir sosyal sorumluluk projesinde yer alırken bir otomobil markasının da yüzü oldu.

BMW ile reklam anlaşması yapan Kerem Bürsin, markanın yüzü oldu ve reklam filmlerinde rol aldı. Sosyal medyada paylaşılan reklam filmleri izlenme rekorları kırdı. Filmlerin izlenme oranı 17 milyona ulaştı.

Türkiye’de yayını bitse de başka ülkelerde gösterimde olan Sen Çal Kapımı sayesinde Kerem Bürsin’in dünya çapındaki ünü de giderek büyüyor. Bürsin ve Erçel, pek çok yabancı hayranının övgü dolu yorumlarını alıyor sosyal medyadan. Tanınırlıkları Sen Çal Kapımı sayesinde daha da artmış durumda. Hem Hande Erçel hem de Kerem Bürsin’in sosyal medyadaki takipçi sayısı da son zamanlarda milyonlara ulaştı.

Sen Çal Kapımı’nın yakışıklısı Kerem Bürsin, reklam yüzü olduğu markayı zirveye ulaştırdı! 7

Oyuncu, Dünyanın En Çekici Erkekleri listesinde 24. sırada yer alırken bu listedeki tek Türk oyuncu olarak dikkatleri çekti. Ancak yakışıklı oyuncu bir süredir herhangi bir projede yer almak yerine reklam filmini tercih etti.

Kerem Bürsin çalışmadığı bu dönemde kadın haklarını savunan HeForShe hareketinin Türkiye sözcülüğünü üstlendi. Ünlü oyuncu Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi tarafından 2014’te, cinsiyet eşitliğinin yaygın hâle getirilmesi için başlatılan dayanışma hareketi He For She’nin Türkiye’deki ilk sözcüsü oldu.