Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisi Kanal 7’de parlıyor, reytingler çok şaşırtıyor!

Emanet dizisi Kanal 7’de parlıyor, reytingler çok şaşırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi buluşmakta olan günlük dizi Emanet, son dönemin öne çıkan yapımları arasında kendini gösteriyor. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, geride bıraktığımız hafta içinde çok iyi reytingler elde etti.

Adeta sınıf atlamaya başlayan Emanet dizisinde Seher ve Yaman karakterlerinin aşk yolculuğu izleyicileri derinden etkiliyor. İkisinin arasında yaşanan güven bunalımları ile geçen bu hafta yükselen reytingler de hikayenin ne kadar etkili olmaya başladığını anlatıyor.

7 Eylül’de sıradan bir günlük dizi gibi başlayan ama üzerine ekleye ekleye bugünlere gelen Emanet, en iyi reytinglerini de bu hatfa içinde gerçekleştirdi. Özellikle tüm kişiler kategorisinde ana akım medya kanallarında yayınlanan anlı şanlı prodüksiyonlardan bazılarını bile geçen bir Emanet performansı görüyoruz.

Örneğin Star TV’nin üzerine titrediği Akrep dizisinden bile tüm kişilerde daha iyi reyting alabilen bir Emanet görüyoruz… Dizi ana akım bir kanalda yayınlanmıyor olsa da başarısıyla izleyiciyi kendisine çekmeyi başarıyor…

Emanet dizisinin bu hafta reytinglerde ve sıralamalarda yükselmesi, yeni izleyiciler kazanması ilerleyen haftalarda da bunun devam etmesi durumunda çok önemli bir noktaya gelebileceğini belirtelim.

Kanal 7, ana akım bir kanal değil ama Yemin gibi Emanet de bu mecrada kendisini gösterdi ve başarılı işler yapmaya devam ediyor.

12 Mart Cuma akşamı da tüm kişilerde günü 16. sırada tamamlayan, AB’de 22. olan ve ABC1’de de 18. sırada bulunan Emanet için, bu oranlar önemli bir başarı…