Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek ile Can Yaman, hayatlarının en büyük sınavını veriyor!

Engin Akyürek ile Can Yaman, hayatlarının en büyük sınavını veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ANALİZ ÖZEL – Son yıllarda Türk dizilerinin yurt dışında daha fazla izlenmesi, ülkemize olan ilginin de artmasını sağladı. Türkiye’yi yurt dışında tanıtan ve yer aldıkları yapımlarla büyük etkileşim oluşturan birçok ünlü oyuncu var. Ancak bunlar arasında bazıları öne çıkıyor.

Daha önce Songül Öden, Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Beren Saat yurt dışında Türkiye’nin bayrağını taşıyordu. Son dönemde ise bayrak el değiştirdi… Şimdilerde bu işi üstlenen isimler Engin Akyürek, Can Yaman, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Aslı Enver, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimler devraldı…

Tüm oyuncular arasında ise iki kişi çok fazla öne çıkıyor. Sefirin Kızı dizisindeki Engin Akyürek ile Bay Yanlış dizisine başlayan Can Yaman. Her ikisinin de dünya çapında çok büyük destek kitlesi var. Sosyal medya iki oyuncunun hayranları da herkesi şaşırtacak işler yapıyor.

Latin Amerika ülkelerinde kadın izleyicilerin Engin Akyürek günü düzenlemesi, ya da oyuncunun doğum gününde bir araya gelmeleri gibi etkinlikler yapılıyor.

Can Yaman hayranları için ise sosyal medya en etkili alan. İspanya, İtalya başta olmak üzere birçok ülkede ve özellikle de Latin Amerika’da Can Yaman hayranlığı zirve yapmış durumda.

blank

Engin Akyürek ve Can Yaman adına bu durum hem çok güzel hem de çok zorlu bir süreç. Çünkü, Türkiye’nin tanıtımının öncü isimleri oldular ve bunu sürdürmek adına da özel yaşamlarından, yer aldıkları projelere kadar çok dikkatli olmaları şart. Bu da iki ünlü isim adına büyük bir sınav…