Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Günaydın diziler konusundaki kararından geri adım attı!

Engin Günaydın diziler konusundaki kararından geri adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Engin Günaydın, çalışma şartları nedeniyle televizyon dizilerinde yer almama konusunda yıllar önce aldığı karar ile hayranlarını üzmüştü. 2013-2014 sezonunda Galip Derviş isimli yapımda yer aldıktan sonra dizi tekliflerini kabul etmeyen oyuncu, artık setlerde yer almaya karar verdi.

Ancak bu yine televizyon dizisi için değil. Dijital bir platform için hazırlanacak olan dizi projesinde Engin Günaydın’ı izleyebileceğiz. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu Gain isimli bir dijital platformda yayınlanacak olan dizi projesi için anlaşma yaptı.

2021 yılında yayın hayatına başlaması beklenen platformun hazırlıklarının devam ettiği belirtiliyor. 10 Bin Adım isimli dizinin yapımcılığını Zamkinos Film üstleniyor.

Projenin çekimlerinin başladığı da belertiliyor. Duygu Güzelmeriç’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hikayesini ise Devin Özgür Çınar yazdı.

Çınar aynı zamanda Engin Günaydın ile birlikte başrolde de yer alıyor. Usta oyuncunun hayranları ise bu gelişmeye sevinirken, platform hakkında fazla bir detay bilinmiyor.

Bir döneme damgasını vuran Avrupa Yakası dizisindeki Burhan Altıntop karakteri ile hafızalara yazılan Engin Günaydın, ayrıca Muhteşem Yüzyıl dizisinde Gül Ağa olarak da başarılı bir çıkış yapmıştı.