Ana sayfa Sosyal Medya Engin Günaydın’ın sözleri Nesrin Cavadzade’nin hayatını anlatıyor!

Engin Günaydın’ın sözleri Nesrin Cavadzade’nin hayatını anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Şahika karakterini canlandırmakta olan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, başarılı performansıyla iyi bir dönem geçiriyor. Hem dizide hem reklam ve tanıtım çekimlerinde uzun süredir dur durak bilmeden çalışan Nesrin Cavadzade, pandemi sürecinde kendisini karantinaya almıştı.

Normalleşme sürecinde yeni normale alışmaya çalışan oyuncu, Engin Günaydın’ın geçen gün katıldığı instagram sohbetinde söylediği sözleri hesabından paylaştı. Nesrin Cavadzade, “Hayatımın hikayesi” mesajıyla da bir nevi kendisini Engin Günaydın ile özdeşleştirdi.

13 Yıldır İzmir’in Urla kentindeki evinde yaşayan Engin Günaydın, hayatını özetlediği sözleri sosyal medyada gündem olmuştu. Engin Günaydın şunları söylemişti: “Ben 13 senedir buraya geliyorum. Zaten 13 senedir karantinada olduğumu fark ettim. Yani biraz da kendime üzüldüm. Yani bu normal hayatımın bir karantina süreci olduğunu bilmiyordum. Ben 13 senedir zaten iç yolculuğumda mesafeler katettim ve geri dönüş yolunu da kaybettim. Onun için bayağı ilerlediğimi düşünüyorum. Sizden yardım için aradım sizi.”

Nesrin Cavadzade de meslektaşının sözlerini hesabından yayınlayarak, bunun hayatının hikayesi olduğunu belirten bir de not bıraktı.

story of my life ????

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

story of my life ????

nesrin cavadzade (@nesrin.cavadzade)’in paylaştığı bir gönderi ()