Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Kolçak Köstedil ile Cansu Tosun’un düğününde dikkat çeken detaylar!

Erkan Kolçak Köstedil ile Cansu Tosun’un düğününde dikkat çeken detaylar!

tarafından ker_def

Çukur dizisinde Vartolu karakteriyle bir anda fenomen haline gelen Erkan Kolçak Köstendil, bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Cansu Tosun ile dünya evine girerek muradına erdi.

Çifti, bu mutlu günlerinde arkadaşları yalnız bırakmadı.

Çukur dizisi ekibi de Köstendil’in yanında düğünde kendini gösterdi.

Birçok ünlü ismin yer aldığı düğün ile ilgili detaylar da bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor.

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil’in düğününden detaylar ortaya çıktı. Antalya’da otel kapatan çift, dostlarının rahat etmesi için her şeyi yaptı.

Erkan Kolçak Köstedil ile Cansu Tosun'un düğününde dikkat çeken detaylar! 9

Milliyet gazetesinin haberine göre Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, Adrasan’da bulunan Clup Sun Village’ı, düğünleri için tam bir festival alanına çevirdi. Otele varan arkadaşlarını karşılamak üzere erken saatlerde kalkan çift, herkesle tek tek ilgilendi. Bir yandan detaylarla uğraşan oyuncular, bir yandan da havuza girdi, gelin halayı çekip, karşılıklı göbek attı.

Uzun bir aranın ardından bikiniyle objektiflere takılan Gökçe Bahadır, fit vücuduyla dikkat çekti. Tek başına dinlenmeyi tercih eden oyuncu, bol bol güneşlendi. Ekibin en neşeli ikilisi olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, hem çocuklarıyla ilgilendi hem de arkadaşlarıyla suda keyifli saatler geçirdi.

Erkan Kolçak Köstedil ile Cansu Tosun'un düğününde dikkat çeken detaylar! 10

‘Çukur’ dizisinde Vartolu karakteriyle fenomen olan Erkan Kolçak Köstendil’i, ekip arkadaşlarının yalnız bırakması dikkat çekti.

Erkan Kolçak Köstedil ile Cansu Tosun'un düğününde dikkat çeken detaylar! 11

Düğüne katılan Leyla Lydia Tuğutlu, beyaz mayosuyla bakışları üzerinde topladı.