Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman işine geri döndü, Diletta Leotta’nın estetiksiz hali manşetlere düştü

Can Yaman işine geri döndü, Diletta Leotta’nın estetiksiz hali manşetlere düştü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ve İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta aileden onayı aldı, İtalya’ya geri döndü. Can Yaman’ın geçtiğimiz hafta sevgilisi Diletta Leotta’yı Türkiye’de ağırlaması ve ailesi ile tanıştırması çiftin evlilik yolunda attığı ciddi bir adım olarak yorumlanmıştı.

Can Yaman ile sevgilisi Diletta Leotta’nın Türkiye’deki tatili İtalyan ve Türk hayranları tarafından da ilgiyle takip edildi. İstanbul’da ve Ege kıyılarında tatil yapan ünlü çift, görüntüleriyle birlikte çok mutlu olduklarını gözler önüne serdi. Kısa süren tatilin ardından sevgililer İtalya’ya işlerinin başına döndü. Can Yaman yeniden spor çalışmalarına döndü ve dizi öncesi hazırlıklara devam etti.

Can Yaman işine geri döndü, Diletta Leotta'nın estetiksiz hali manşetlere düştü 9

Bu tatil Türk basınında manşetlerden düşmedi. Çiftin mutluluk pozları hayranlarını da çok memnun etti.Ayrıca Diletta Leotta’nın estetiksiz fotoğrafları magazin basınının gündemine oturdu.

Ünlü oyuncu ile ilişkisinin ortaya çıkmasıyla özel yaşamı da Türk basını tarafından mercek altına alınan Diletta Leotta’nın, estetiksiz fotoğrafları herkesi şaşırttı.

Can Yaman işine geri döndü, Diletta Leotta'nın estetiksiz hali manşetlere düştü 10

‘Can Yaman’ın Sevgilisi Diletta’nın Estetiksiz Hali Şaşırttı’, “Diletta Leotta Estetik Harikası Çıktı” gibi başlıklarla yapılan haberler dikkat çekti.

Burun ve meme estetiği yaptıran Diletta Leotta’nın daha sonra da dudaklarını dolguyla büyüttüğü bilgisi haberlerde yer aldı. Ünlü spiker, İtalya’da yayınlanan bir röportajında İlk estetiğini 18 yaşındayken yaptırdığını açıklamıştı.

Can Yaman işine geri döndü, Diletta Leotta'nın estetiksiz hali manşetlere düştü 11

Türk basınında yer alan haberlerde de güzel spikerin bu açıklamalarına yer verildi ve “18 yaşında burnumu yaptırdım. Bu benim yüzüm ve yargılanmadan onunla inandığım her şeyi yapma özgürlüğüne sahibim. İyi bir kariyer için estetik ameliyatı yaptırmadım” ifadeleri yer aldı.