Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisi 3 Temmuz 2. bölümü kaçmaz! Sanem’in başı büyük belada!

Erkenci Kuş dizisi 3 Temmuz 2. bölümü kaçmaz! Sanem’in başı büyük belada!

tarafından ker_def
Geçen hafta ilk bölümü ile sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmeyi başaran Erkenci Kuş dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Star TV’de başlayan Erkenci Kuş dizisinde başrollerinde Demet Özdemir ile Can Yaman yer alıyor.

Erkenci Kuş yeni bölüm 2. fragmanında Sanem’in başı büyük belaya giriyor.

3 Temmuz Salı, yani bu akşam ekrana gelecek olan dizinin 2. bölümünün de büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın müthiş bir uyum yakaladığı dizi, daha şimdiden yaz ekranının en dikkat çeken yapımı olmayı hak ediyor.

Başrollerde Demet Özdemir ile Can Yaman’ın yer aldığı Erkenci Kuş dizisi, ablasının çalıştığı işyerine başvuru yapan Sanem ile patronun oğlu Can arasında geçen olayları komik bir şekilde ekrana aktarıyor. Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanında Sanem’in başı bu yüzden büyük belaya giriyor.

İşte Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanları ve yeni bölüm özeti…

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Can’ın evine izinsiz giren Sanem, fotoğrafik hafızasını kullanarak o an için kurtulmayı başarır, ancak başını hiç düşünmediği bir başka belaya sokmuştur, üstelik bu defa kurtulması o kadar kolay olmayacaktır. Üstelik mahalleye döndüğünde Aysun ve Mevkıbe’yi birbirine girmiş bulur ve elbette buna da farkında olmadan kendisi neden olmuştur. Can, büyük bir havayolu şirketinden iş bağlamak üzeredir, Aylin ise bunu bozmak için elinden geleni yapacaktır. Sanem istemeden bu olayın merkezinde bulur kendini.

Erkenci Kuş dizisi 3 Temmuz 2. bölümü kaçmaz! Sanem'in başı büyük belada! 7

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar! Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can’a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur.