Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisini özleyenler için bir yol daha var!

Erkenci Kuş dizisini özleyenler için bir yol daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- 2018 ve 2019 yıllarına damgasını vuran romantik komedi dizisi Erkenci Kuş sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük ilgi gördü.

Demet Özdemir ve Can Yaman’ı başrolde buluşturan dizi 51.bölümü ile birlikte Ağustos 2019’da ekrana veda ederek izleyicilerini de bir hayli üzdü. Reytinglerin düşmesi nedeniyle alınan bu karardan sonra Erkenci Kuş’u özleyenler ne yapacaklarını kara kara düşünmekteydi.

Ancak diziye yönelik özlemi gidermek adına bir yol daha bulundu. Youtube’da Erkenci Kuş isimli resmi kanal yayınları durdurmadı. Dizinin dikkat çeken önemli bölümlerinin 3 aydır aralıklarla yayınlanması izleyiciler için de önemli bir nostalji oldu.

Paylaşılan videoların binlerce izlenmesi de Erkenci Kuş’a yönelik izleyici ilgisinin bitmediğini gösteriyordu. Dizilerin youtube kanallarının finalden sonra da bu şekilde kullanılması önemli bir ihtiyacı da karşılıyor. Bu arada Erkenci Kuş’un resmi youtube kanalının abone sayısının da 1 milyon 850 bin olduğunu belirtelim.