Ana sayfa Dizi Haberleri Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisi için çok ilginç bilgiler verdi!

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisi için çok ilginç bilgiler verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Erşan Kuneri karakteri dizi oluyor! Cem Yılmaz açıkladı! Cem Yılmaz, Cüneyt Özdemir’in youtube kanalında özel bir program ile hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Ünlü komedyen G.O.R.A. filminde yer alan Erşan Kuneri karakteri ile ilgili sorulan soru üzerine aklındaki dizi projesinden bahsetti.

Erşan Kuneri, porno film yapımcısı bir karakter. Cem Yılmaz, bu karakterin seks filmleri dönemine denk geldiğini hatırlattı.

Yılmaz, “GORA filminde ‘Türkiye’de neden bilim kurgu çekilmiyor’a ait bir skeçte bir kahramandı.Komik bir karakter.Bir niyetim var, Erşan Kuneri ile ilgili bir şey yapma niyeti… Sinema filmi yapmakla ilgili çekincem belki haklı bir şeye dokunuyor.Çünkü, dil, muhataplar, filmin +18 yemesi meselesi ile uğraşmamak için başka bir platforma yapmayı planlıyorum, bir dizisini. Bir dizi yapmayı düşünüyorum Erşan Kuneri hayatı ve eserleri diye…” açıklamasında bulundu.

Cem Yılmaz, 1975 ile 1978 arasını canlandırmak istediğini de belirtti. Ünlü komedyenin bu ifadeleri dijital platforma uygun bir dizi yapabileceği şeklinde algılandı.

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisi için çok ilginç bilgiler verdi! 7

Tepkiyi de merak ettiğini ve bu diziyi yapmak istediğini ifade eden Cem Yılmaz, 8 bölümlük bir dizi düşündüğünü belirtti.

Yılmaz, “Erşan Kuneri’nin bu dizi projesinde yeni bir şeyler deneyeceğini; tarihi, korku falan gibi bazı filmler deniyor. Ve biz bu deneyleri göreceğiz” diye konuştu.