Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezonu için içiniz rahat olsun!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezonu için içiniz rahat olsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Ozan Akbaba, youtube sohbetinde yer aldı. Dizide, İlyas Çakırbeyli karakterini canlandıran oyuncu, 5 sezondur aynı yapımda bulunuyor. Hayranlarının büyük beğeni ile izledikleri Ozan Akbaba, dizinin yeni sezonu ile ilgili sorularla karşılaştı.

Ozan Akbaba, “Bizim yapımcılarımız, senaristlerimiz öyle insanlar ki, 4. sezonun başındayken 5. sezonda ne yapacaklarını biliyorlardı. Onu tasarlamaya başlamışlardı. Eminim yine, şu anda 6. sezona nasıl gireceklerinin planını yapmışlardır” diye konuştu.

Ozan Akbaba, yapım ekibine çok güvendiğini ayrıca yönetmen Onur Tan ve tüm teknik ekibin de çok başarılı performanslar sergilediklerini anlattı.

Dizinin ekibinin başarısının ekrana yansıdığını ifade eden Ozan Akbaba, 2020-2021 sezonunda yayınlanacak 6. sezon için de rahat olduğunu, zaten her şeyin ekip tarafından düşünüldüğünü anlattı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 5. sezonunu 28 Nisan Salı günü yayınlanan 165. bölüm ile birlikte tamamlamıştı. Dizinin oyuncuları 1,5 aylık bir aranın ardından 4 bölümü sağlık kontrolleri altında çekti ve sonrasında da dizi sezon finali yaptı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda da ekranda fırtına gibi esecek. Ekibin Eylül ayında yeniden bir araya gelmesi ve çekimlere başlanması bekleniyor.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.