Ana sayfa Dizi Haberleri Karakterden çıkamıyorum! Payitaht Abdülhamid oyuncuları bu söze fena takıntılı!

Karakterden çıkamıyorum! Payitaht Abdülhamid oyuncuları bu söze fena takıntılı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncuları, youtube sohbetinde buluştu.Dizinin başrol oyuncuları Bülent İnal, Gürkan Uygun, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Cem Uçan sohbette yer aldı. Dizinin senaristi Uğur Uzukok ile, yönetmen Doğan Ümit Karaca sohbette bulunan diğer isimlerdi.

Oyuncuların karakterden çıkamamaları ile ilgili konusunda bir sohbet açıldı. Bülent İnal, Sultan Abdülhamid’i 4 sezondur canlandırıyor. İnal, sette rolü bittikten sonra, üzerindeki elbiseyi çıkarttıktan sonra karakterin de orada kaldığını anlattı. Profesyonel oyuncuların karakterden çıkamama gibi bir durumunun olamayacağını ifade eden Bülent İnal’a Gürkan Uygun da destek verdi.

Payitaht Abdülhamid’de Halil Halid karakterini canlandıran Uygun insanların kendisini sokakta canlandırdığı karakter gibi sanmalarından da rahatsız… Kurtlar Vadisi’ndeki Memati’yi 9 yıl oynayan Gürkan Uygun, bir markete girip bir şey almak istediğinde insanların kendisini Memati gibi görmeyince şaşırdığını ifade etti.

Payitat Abdülhamid dizisinde Ahmet Celalettin Paşa karakterini canlandıran Cem Uçan, bazı oyuncuların karakterden çıkmama durumu yaşadıklarına şahit olduğunu anlattı.

Cem Uçan, “Görüyorum, belli yerlerde. ‘Karakterden çıkamıyorum, derinliği aldı beni götürdü. O kadar güzel laflar var ki, beynimin boşluklarında dolaşıyor” diyorlar. Tabii ki oynadığı karakteri çok sevebilir insanlar. Bir aktör ya da aktris karaktere aşık olur. Onunla beraber yaşamayı çok sevebilir. Bu çok normal bence. ‘Kestik arkadaşlar’ denildikten sonra çok da sürdürmemek lazım” ifadelerini kullandı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.