Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri diziden ayrılan ünlü oyuncuyu geri istiyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri diziden ayrılan ünlü oyuncuyu geri istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 5. sezon atv ekranında Salı akşamları devam ediyor.Önceki ay bir röportajında dizide kadın oyuncu sayısının artırılmasını isteyen Oktay Kaynarca, artık çevresinde erkek görmekten bunaldığını söylemişti.

Yeni sezonda Burak Sergen, Naz Elmas ve Selda Alkor diziye katılan yeni isimler oldu.

Hızır Çakırbeyli’nin aşkı Sevda Meftun olarak diziye katılan Naz Elmas ise, dizinin hayranlarından geçerli not alamadı.

Oktay Kaynarca’nın Instagram paylaşımına yorumda bulunan hayranları, “Hızır reis, yeni manitan olmamış bence” diye yazdı. Bu paylaşıma destek verenler Naz Elmas yerine Ceylan’ın diziye dönüş yapması gerektiğini belirten yorumlarda bulundu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri diziden ayrılan ünlü oyuncuyu geri istiyor! 8

Bilindiği üzere Ceylan karakterini Sanem Çelik canlandırmıştı. Çelik, dizinin 102. bölümünde Meryem tarafından Hızır ile birlikte yakalanmış ve ağır sözler işitmişti.

Şimdilerde ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri bu karakterin geri dönmesini istiyor.

Sosyal medyada farklı paylaşımlarıyla dikkat çeken Oktay Kaynarca, aşağıdaki mesajı ve fotoğrafıyla da hayranlarını adeta mest etti:

Bugün ben bir güzel gördüm, bakar cennet sarayından.Kamaştı gözümün nuru onun hüsnü cemalinden. Salındı bahçeye girdi, çiçekler selama durdu.Mor menekşe boyun eğdi, gül kızardı hicabından. Bahçenin kapısın açtım, sanırsın cennete düştüm.Yar ile tenha konuştum,bir gül aldım yanağından. Bahçenin kapısı güldür dalında öten bülbüldür. Sefil Emrah sana kuldur bağışla geç günahından ……Aşık Emrah …

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri diziden ayrılan ünlü oyuncuyu geri istiyor! 9