Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da unutulmaz bir sahne var ki, yüreklere işledi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da unutulmaz bir sahne var ki, yüreklere işledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu, başarılı performansı ile göz dolduruyor. Ceren hanım, eşi Emir Benderlioğlu ile birlikte aynı dizide rol alıyor.

atv’nin iddialı dizisinde 5. sezon finali 28 Nisan Salı günü yapıldı.165.bölümle birlikte ara veren dizide İlyas ve Ömür karakterlerinin bir sahnesi vardı ki, izleyiciler bir türlü o sahneyi unutamadı.

Ozan Akbaba’nın canlandırdığı İlyas ile Ceren Benderlioğlu’nun hayat verdiği Ömür, çocuk sahibi olamayacaklarını öğrendi. İşte bu haber her ikisini de derinden yaraladı. Sahil kenarına gidip biraz acılarını yaşamak istediler. İşte kumsalda çekilen sahneler unutulmazlar arasına katıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da unutulmaz bir sahne var ki, yüreklere işledi! 8

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 163. bölümünde yayınlanan o sahnelere sosyal medyada büyük bir ilgi vardı. İzleyiciler hem sahnedeki oyunculuğu hem atmosferi hem de duygusallığın yükselmesinden çok etkilendi.

Atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Ceren Benderlioğlu, o sahnenin bu kadar popüler olmasına şaşırmadığını söyledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da unutulmaz bir sahne var ki, yüreklere işledi! 9

Oyuncu, “Bu kadar o sahnenin top olması beni hiç şaşırtmadı.Çünkü öyle güzel kalemlerden çıkıyor ki o sahneler yine tüylerimi diken diken eden sahnelerden bir tanesiydi. Zaten dramayı çok severim ben. Ağlamayı ve ağlatmayı çok severim, çocukluğumdan beri. Buz gibi bir havada dalgalar ve deniz tuzu üstümüze serperken bütün ekip arkadaşlarım o sahnenin ne kadar detaylı ve güzel çekilmesi gerektiğini bilerek, aynı hassasiyetle davrandılar.”

Ceren Benderlioğlu, bu sahnenin 20 yıllık oyunculuk kariyerinde çok özel bir yerinin olduğunu söyledi. Oyuncu, “17 yaşımdan beri yaptığım, 20 senelik oyunculuk kariyerimde benim için çok özel bir sahneydi,çok özel bir bölümdü aynı zamanda” dedi.

İşte unutulmaz kumsal sahnesi: