Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren ve Emir Benderlioğlu çifti büyük başarının sahibi!

Ceren ve Emir Benderlioğlu çifti büyük başarının sahibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu, başarılı performansı ile göz dolduruyor. Ceren hanım, eşi Emir Benderlioğlu ile birlikte aynı dizide rol alıyor.

Çift dizide senaryo gereği 2 kardeşi canlandırıyor. Ömür ve Behzat karakterleri eğlenceli sahneleri ile biliniyor. Ceren Benderlioğlu, Dizi TV’deki röportajında eşiyle birlikte rol almanın nasıl bir deneyim olduğu sorusunu yanıtladı.

Ünlü oyuncu, “İki eşin oynaması çok zordur. Evde bir rutininiz var, o rutinden çıkıp başka karakterlere girip,başka şeyi canlandırmak zordur. Ama biz bunu doğalda, hiçbir şey yapmadan başarabiliyoruz. O yüzden şükrediyorum” dedi.

Annesinin ilk kez bir dizisinin başından itibaren takip ettiğini anlatan oyuncu, ailesindeki insanların yüzde 80’inin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı izlediğini ifade etti.

Dizinin hayatında bir mihenk taşı olduğunu ifade eden Ceren Benderlioğlu, “Eşkıya ile ilgili sayfalarca anlatsam, anlatamam duygularımı. Sete uçarak gidiyorum. Oynadığım her sahne benim için çok özel” diye konuştu.

Dizide her oyuncunun her an karakterinin ölerek veda edebileceğini belirten Ceren Benderlioğlu, senaryonun parça parça kendilerine ulaştığını ve her hafta heyecanla gelen metinleri okuduğunu sözlerine ekledi.