Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisinde her şey düzelmişken şoke eden ayrılık!

Baraj dizisinde her şey düzelmişken şoke eden ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında ikinci sezonu ile yoluna devam etmekte olan Baraj dizisinde şimdiye kadar 19 bölüm geride kaldı. 2 bölüm önce yaşanan 5 yıllık zaman atlamasının ardından hikaye daha farklı hale geldi ve dizinin reytingleri de bir hayli düzeldi…

1 Eylül tarihinde 3.bölümü ile pandemi arasının ardından yeni sezona başlayan Baraj dizisinde bir ara reytingler çok kötü geldi. Ancak hikayede yaşanan değişiklikler, akıcı anlatımın tercih edilmesi sonrasında bu kötü hava değişti ve reytingler yükselmeye başladı. Haftalardır da reytinglerini yükseltmekte olan dizi, bir hayli iyi konuma geldi.

Baraj dizisinde her şey iyi giderken bir anda yaşanan ayrılık herkesi şaşırttı. Hasan Tolga Pusat’ın senaryosunu yazdığı Baraj dizisinde, senarist değişikliği herkesi şaşırttı.

Aslında hikayede her şey yolunda gidiyordu, heyecan dalgası yakalanmış ve karakterler 5 yıllık zaman atlaması sonrasında da konumlanmıştı. Nazım’ın intikam hikayesi de merakla bekleniyordu.

İşte böyle önemli bir dönemde Baraj dizisinde yaşanan senarist değişikliği dikkat çekti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizinin yeni senaristi Ayşe Teker oldu.

Ihlamurlar Altında ve Adını Sen Koy gibi dizilerin senaryosunu yazan Ayşe Teker’in diziye nasıl bir yön vereceği ve izleyicinin hikayenin gelişimini nasıl karşılayacağı merakla bekleniyor.

Baraj dizisinin 20. yeni bölümü ise 29 Aralık Salı akşamı Fox TV ekranında yayınlanacak.