Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Bahar’ı Pelin Akil’e büyük ödül!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Bahar’ı Pelin Akil’e büyük ödül!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 4. sezona Bahar karakteri ile Pelin Akil de katılanlar arasında yer almıştı. Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra EDHO’dan gelen teklifi kabul ederek, setlere geri döndü.

Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran Oktay Kaynarca ile sette çok iyi anlaşan Pelin Akil, birlikte poz verdiler ve selfie fotoğrafı da instagram hesabında yer aldı. Akil, “Hazır mıyız” diyerek dizinin yeni bölümü öncesinde heyecan yükseltmeyi de ihmal etmedi. Oyuncu, ayrıca bir ödül mutluluğu da yaşıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Bahar'ı Pelin Akil'e büyük ödül! 8

En İyi Celebrity Influencer Ödülü’nun sahibi olan güzel oyuncu, başarısını yaptığı paylaşım ile sergiledi. Oyuncu, ödülü ile birlikte poz verdi ve takipçilerinden de 220 binden fazla beğeni aldı.

Hem ünlüler hem de takipçiler Pelin Akil’i bu ödülü nedeniyle tebrik etti.

Oyuncu ise mesajında şöyle yazdı: “Attığım her adımda arkamda kocaman bi ailemin olduğunu bilmenin huzurunun tarifi mümkün değil. Sizi çok ama çok seviyorum, her gün biraz daha büyüyoruz ve bu o kadar mutlu ediyor ki. Bu ödül hepimizin..”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Bahar'ı Pelin Akil'e büyük ödül! 9