Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Emine’si Sevil Akı, set yorgunluğuna çare buldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Emine’si Sevil Akı, set yorgunluğuna çare buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Emine karakteri ile dikkat çeken Sevil Akı, güçlü bir kadına hayat veriyor.Dizinin önemli isimlerinden olan oyuncu, Dizi TV programı için kick boks yaptı.Sevil Akı, bu sporun neden hayatının içinde olduğunu anlattı.

Antrenman öncesi hazırlık yapan oyuncu, özellikle sağdan çok sert yumruklar attığını ifade etti. Eline bandaj saran oyuncu, farkında olmadan elini kırmamak için bunun zorunlu olduğunu söyledi.

Sevil Akı ringde enerjisi ve usta hareketleri ile dikkatleri çekti. Ünlü oyuncu, “Ben popüler olduğu için seçmedim. Merak ettim. 1,5 yıl oldu. Başladığım andan itibaren niye daha önce hayatıma sokmadım diye düşünerek devam ediyorum. Beni çok rahatlatan, stresten, yorgunluktan uzaklaştıran bir spor. Boksun kendi içindeki dinamikleri, özellikleri gerçekten çok fazla rahatlatıyor beni” açıklamasında bulundu.

Dizinin setinde yoğun bir çalışma programı içinde olan oyuncu, zaman zaman ara vermiş olsa da 1,5 yıldır kick boks yaptığını ifade etti.

Yoğun bir antrenman programı uygulayan oyuncu, ortalama 1 saat süren antrenmanda 700-800 kalori harcıyor. Röportajı ve oyuncunun antrenmanını videodan izleyebilirsiniz.