Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü paylaştı, beğeni rekoru kırdı!

Akın Akınözü paylaştı, beğeni rekoru kırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde başrolde yer alan Akın Akınözü, partneri Ebru Şahin gibi, yeni sezon çekimleri başlamadan önce tatilde moral depoluyor. Midyat’ta yapılacak olan 3. sezon çekimlerine ekip yoğun bir hazırlık yapıyor. Oyuncular ise tatillerini sürdürüyor ve zorlu bir sezon öncesi rahatlamaya çalışıyor.

Akın Akınözü de denizde serinlediği bir anın fotoğrafını yayınladı. Takipçileri ilk 1 saat içinde 250 bin beğeni yaparak büyük bir etkileşim yarattı. Farklı dillerde ilk 1 saat içinde gelen 10 binden fazla yorum da dikkat çekti. Hercai dizisi sayesinde geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncu, tatil pozu ile hayranlarını heyecanlandırdı.

Omuzlarının yanık olduğu görülen oyuncu, dinlenmiş görüntüsü ile de dikkat çekti. En son 28 Mayıs’ta paylaşım yapan Akın Akınözü, tam 1 ay sonra fotoğrafını yayınladığı için takipçileri biraz da sitemde bulundu.

Akın Akınözü’nün hayranları sosyal medyada daha aktif olmasını ve kendisi hakkında bilgi veren paylaşımlar yapmasını istiyor.

Akın Akınözü paylaştı, beğeni rekoru kırdı! 7