Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Ronabar, Cennet’in Gözyaşları dizisinde Arzu’nun sırlarını sevmiş!

Esra Ronabar, Cennet’in Gözyaşları dizisinde Arzu’nun sırlarını sevmiş!

tarafından ker_def
Esra Ronabar, Cennet'in Gözyaşları dizisinde Arzu'nun sırlarını sevmiş! 7
Esra Ronabar: ‘Hayatta en önemli şey yaşamak’

‘Cennet’in Gözyaşları’ dizisinde Arzu karakterini canlandıran Esra Ronabar, “Geçirdiğim kazadan sonra, dört yıl zorlu geçti. Bir kere daha anladım ki, en önemli şey yaşamak ve hayatı anlamlı kılmak için çabalamak” dedi
Esra Ronabar, ‘Cennet’in Gözyaşları’ dizisiyle ekranda, ‘Batı’ oyunuyla ise tiyatroda seyirci karşısına çıkıyor. 2013 yılında trafik kazası geçiren oyuncu, ailesi ve mesleğine dönme arzusu sayesinde iyileştiğini söyledi.

Ronabar, Milliyet Cadde’den Senem Aydın’a konuştu:

– Arzu karakterinde ve bu projede sizi çeken ne oldu?
Bir karakteri benim için oyuncu olarak da, seyirci olarak da çekici kılan, hatası, kusuru ve zaaflarıdır.
Arzu Soyer’i oynamak istememin temel nedeni, hikayenin ana sırrı aslında: Onu hataya sürükleyen, başına gelen insanlık suçuna verdiği tepki. Kendi kaderine isyan etmek, yanında mutlaka hatayı beraberinde getirir. Bu yüzden çok güçlü ve inançlı olmak lazım. Anasız babasız büyüyen bir kız çocuğunun bir ‘insanlık suçuna’ maruz kalmasıyla beraber, bebeğini terk ederek içindeki boşluğu güçle, başarıyla doldurabileceğini zannetmesi ve kaderle ancak böyle savaşabileceğine inanması çok cazip geldi.

– İçindeki boşluktan mı kaynaklanıyor yaptıkları?
Zaten hep böyle öğretilmiyor mu? Başarı, güç ve para içimizdeki boşlukları doldurur sanıyoruz. İnsanlık bugüne yarattığı sözde medeniyete, hayvanları, bitkileri yok ederek yakıp yıkarak geldi. Sözde teknoloji mutluluk getirecekti, hayatımızı esir aldı. İçimizdeki boşluklar yakıp yıkarak dolmuyor işte. Arzu da öğrenecek bunu. O öğrenirken eminim bu yolculukta bana da bir sürü şey öğretecek.