Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey ve Kulüp dizileri çok başarılı oldu, Gökçe Bahadır ise çok mütevazi!

Evlilik Hakkında Her Şey ve Kulüp dizileri çok başarılı oldu, Gökçe Bahadır ise çok mütevazi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, son dönemde ismi en çok konuşulan oyunculardan birisi oldu. Hem Evlilik Hakkında Her Şey hem de Kulüp isimli dizilerle gündemde olan oyuncu, başarılı performansıyla da göz dolduruyor.

Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterine hayat veren oyuncu, bir boşanma avukatını canlandırıyor. Kendi hayatında da sorunlar yaşayan Azra’nın mücadelesi kadın izleyicileri ekrana çekiyor

Kulüp dizisinde ise Matilda olarak izlediğimiz oyuncu, gayrimüslim vatandaşların yaşadığı büyük acıları anlatan duygusal filmde çok başarılı bir işe imzasını attı. Oyuncu, pandeminin iyice dizi setlerinde kendini gösterdiği şu ortamda sette çalışmalara devam ediyor.

Yeni yıl için dilekte bulunan oyuncu, “Güzel geçiyor her şey, iyi geçti işler. Yeni bir yıla girdik, umarım hepimiz için güzel bir yıl olur” diye konuştu.

Gökçe Bahadır, yer aldığı projelerin bu kadar iyi noktaya gelmesiyle ilgili soru üzerine şöyle konuştu: “Cevap vermek zor, çünkü bilmiyorsun yaparken. Yaptığın işin iyi olması için uğraşıyorsun. İnsanların da sevmesi güzel.”

O Ses Türkiye programındaki şarkı performansı ile de çok ilgi çeken oyuncu, sevgilisi Emir Ersoy’un da desteğini aldığını belirtti. Gökçe Bahadır, “Zaten o çok yardımcı olmuştu şarkıda, güzel geçti” dedi.

Asıl mesleğinin oyunculuk olduğunu ama müzikle uğraşmayı da çok sevdiğini anlatan oyuncu, yine müzik konusunda adımlar atabileceğini anlattı.