Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola yine Safiye’ye bağladı, bu kez kendi kendisini ifşa etti!

Ezgi Mola yine Safiye’ye bağladı, bu kez kendi kendisini ifşa etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Ünlü Oyuncu Ezgi Mola, Safiye karakterini oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinden sonra her temizlik yaptığında olayı Safiye’ye bağlıyor! Aslında sadece Ezgi Mola değil, diziyi izleyen pek çok kişi, ünlü isimler de dahil, her temizlik yaptıklarında artık akıllarına Safiye’yi getirmeye başladılar.

Adeta sosyal medyada bir akım haline gelen, biraz esprili biraz eleştirel, biraz da eğlenceli paylaşımlarla titizlik olayını abartanlara bundan sonra muhtemelen “Yine Safiye’ye bağladı” yorumu sıkça yapılacak. Geçtiğimiz günlerde Bergüzar Korel’in Kızlar ve Oğlanlar oyunu için sahneye çıkmadan önce oturduğu mekandaki masayı silmesini, oyunun yönetmeni İbrahim Çiçek ti’ye almış ve Ezgi Mola’yı anımsatmıştı.

blank

Mola da bu espriye “Herkes kendine gelsin, yapmayın etmeyin a dostlar” diyerek esprili bir göndermede bulunmuştu. Ezgi Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı ya da arkadaşları, Mola’yı ne zaman temizlik yaparken görse fotoğraf veya video çekip yayınlıyor ve Safiye’ye gönderme yapıyorlar.

blank

Bu esprili söylemlere ve paylaşımlara Ezgi Mola da katılıyor. Bu kez oyuncu, evde temizlik yaparken kendisini çekip kendi kendisine Safiye yakıştırması yaptı.

Dizide Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu ile başrolü paylaşan Ezgi Mola, Safiye karakterinin travmatik temizlik durumunda olmasa da titiz bir insan olarak biliniyor.

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarında da takipçileri Mola’nın temizlik konusuna ne kadar önem verdiğini biliyor. Durum normal olsa da artık Safiye karakteri hayatımızda ve izleyenler olarak biz günlük hayatta onu nasıl anıyorsak, Ezgi Mola da canlandırdığı, hayat verdiği o karakteri izleyici gibi anımsıyor.

Temizlik yaptığı bir anın kısa videosunu çeken oyuncu, elinde süpürgesiyle poz verirken “Rolüme hazırlanıyorumdur” sözleriyle yine esprili bir gönderme yapmış Safiye’ye…

blank