Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’nın başlattığı iyilik hareketine büyük destek var!

Ezgi Mola’nın başlattığı iyilik hareketine büyük destek var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Mola, sosyal duyarlılığı çok yüksek ayrıca hayvan haklarını da sonuna kadar savunan ünlü isimlerden birisi.. Alice müzikalinde başarıyla rol alan oyuncu, sinema filmlerinin de aranılan isimlerinden… Oyuncu, koronavirüs nedeniyle bir iyilik hareketi başlattı.

Türkiye’yi sarmaya başlayan ve endişeye sebep olan koronavirüs salgınında vatandaşların ödemeler dengesinin bozulduğu ve ekonomik sıkıntıların da salgın ile birlikte arttığı görülüyor.

İşte bu ortamda Ezgi Mola, bir iyilik hareketi başlatarak instagram hesabından başlattığı video ile iki kiracısından da Nisan ayı için kira istemediğini belirtti. Oyuncu tüm mal sahiplerini de benzer bir desteğe davet etti.

Ezgi Mola, “Geçtiğimiz günlerde keşke elimizden bir şey gelse de iyilik hareketi başlatsak demiştim… Kendimce şöyle bir şey düşündüm, iki tane kiracım var, ikisine de ‘Nisan ayında kira istemiyorum’ diyerek mesaj yolladım. Belki imkanı olan insanlar kiracılarını bu şekilde rahatlatabilir. Yardımcı olmamız gerekiyor dediğim insanlar küçük esnaflar zaten büyük iş adamları değil. Sizden de böyle adımlar bekliyorum” diye konuştu.

Oyuncunun başlattığı bu iyilik kampanyasına sosyal medyadan büyük destek geldi.

Twitter’da yayılan bu videoya mesaj bırakan sosyal medya kullanıcıları, “Yaptığın davranıştan dolayı teşekkürler. Umarım diğer sanatçılar da senden feyz alarak aynı hareketi yaparlar” diye yorum bıraktı.

“Güzel kalp” diyerek oyuncuya sevgilerini ileten kullanıcılar, tüm mal sahiplerinden benzer davranışlar beklediklerini de belirttiler.