Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen, el dansı ile Ebru Akel’e meydan okudu!

Fahriye Evcen, el dansı ile Ebru Akel’e meydan okudu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetei.com / Detay – Fahriye Evcen’in elleriyle yaptığı dans sosyal medyayı salladı! Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, evde koronavirüsten korunmak adına karantina altında olduğu bu dönemde sosyal medyada yaptığı el dansı ile hem gülümsetti hem de sosyal medyada gündem oldu.

Oğlu Karan’ın bakımını evinde sürdüren ve “Evde Kal Türkiye” kampanyasına da katılarak takipçilerine bu zorlu günlerde evlerinden çıkmamaları tavsiyesinde bulunan ünlü oyuncu, eğlenceli paylaşımları ile de takipçilerinin ilgisini çekmeyi sürdürüyor.

Fahriye Evcen’in instagram hesabından paylaştığı el dansı videosu bugün sosyal medyanın en çok konuştuğu görüntülerden oldu. Ünlü oyuncu bir elinin serçe parmağıyla diğer elinin baş parmağını aynı anda kaldırdığı ve bu hareketi sürekli parmakları değiştirerek tekrarladığı bu hareketi yapabilmek için 3 gün uğraştı.

Evcen’in makyajsız hali ile dikkat çektiği videoda Ebru Akel’i meydan okuması da dikkat çekti.Bu görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.