Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah’ın içini yakan ölüm!

Farah Zeynep Abdullah’ın içini yakan ölüm!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Ramazan Bayramı coşkusunun yaşandığı bugün hayatında büyük izler bırakan dedesinin doğum gününü kutladı… Dedesini ölüm yıldönümünü değil de hep doğum günlerinde anan oyuncu, 23 Mayıs’ın da en sevdiği gün ve Mayıs ayının da en sevdiği ay olduğunu ifade etti.

Dedesi Yılmaz Demiriz için, “Tatlı bir şekilde anmak istedim bugün, o da böyle isterdi. Ölümden sonra insanların üzülmesini değil, aksine, hayatı ölümle beraber kabul etmemizi, sırası geldiğini düşündüğü için gittiğini bilmemizi, çok güzel bir hayat yaşayıp, 2 tane harika evlat yetiştirip ve kendinden önce kaybetmekten çok korktuğu Saadet’inden önce, çok sevdiği Fenerbahçe maçını izleyerek bu dünyadaki yolculuğu sonlandığı için, şuan onu minnetle, mutlulukla, sevgiyle andığım için çok mutlu olurdu” diye mesaj yazdı.

Farah Zeynep Abdullah, dedesinin hayatına büyük bir etkisi olduğunu anlattı ve sağlam bir yolda yürümesini de onun yaptıklarına borçlu olduğunu ifade etti. Dedesi ile oyun oynarken bile hayat öğretisi tadında dersler aldığını ifade eden ünlü oyuncu, şu sözleriyle de dikkat çekti:

“Hayatımda gizlim saklım yoksa, olduğum gibiysem, yalan söylemeye çalışırken zaten yalan söylediğim çok net belliyse, bunlar benim iyi taraflarım değil, ailemin bana hediyeleridir.. Herkese iyi bayramlar, biyolojik veya seçtiğiniz ailenizle, sevdiklerinizle beraber daha nice bayramlara… Ayrıca dedemin memleketi Erzincan’a özel bir selam olsun.”