Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder’in unutamadığı tek bir dizisi var!

Sadakatsiz’in Derya’sı Özge Özder’in unutamadığı tek bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özder, bir dönemin çok sevilen dizilerinden Umutsuz Ev Kadınları’nı ve canlandırdığı Emel karakterini çok özlediğini söyledi.

1978 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, şu sıralarda Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde Derya karakterini canlandırıyor. Oyuncu, 2011 ile 2014 yıllarında ise Umutsuz Ev Kadınları’nda çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Emel karakteri birçok izleyicinin hala aklında ve sevenleri diziyi sık sık internet ortamında açıp izliyor… Özge Özder’in de bu karakteri ve diziyi çok sevdiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu youtube programına Özge Yağız’ı konuk etti ve Umutsuz Ev Kadınları dizisini hala çok özlediğini söyledi.

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder'in unutamadığı tek bir dizisi var! 7

Özge Özder, “Onca karakteri oynadım, bu yaşa gelene kadar bir sürü şey oynuyorsun. Geriye dönüp, özleyip, tekrar internetten açıp, sanki kendim oynamamışım gibi izleyip, özlem giderdim tek karakterdir” açıklamasını yaptı.

Bugüne kadar yer aldığı yapımlarda bu hissi sadece Emel karakteri için hissettiğini belirten ünlü oyuncu, zaman zaman internet ortamında Umutsuz Ev Kadınları dizisini açarak izliyor.

Emel karakterinin senaryoda öldürülmesi kesinleşince izleyicilerden gelen yoğun tepki nedeniyle yeniden diriltildiğini anlatan Özge Özder, “Hayata geri döndü Emel. Çünkü normalde kadın ölüyor” dedi.

Medyapım’ın o süreçte format sahibi ile görüşerek Emel karakterini izleyicilerin yoğun isteği üzerine devam ettirdiğini anlatan Özge Özder, bu sayede diziye devam edebildiğini de bir anı olarak hatırlattı.

1996 yılından bu yana setlerde yer alan Özge Özder, bugüne kadar birçok dizide birbirinden farklı karakterlerde yer aldı. Ancak oyuncunun en çok aklına takılı kalan rolü Emel karakteri oldu.