Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den çok etkileyici yeni bir dizi geliyor!

Fox TV’den çok etkileyici yeni bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan Uzak Şehrin Masalı’ndan ilk fragman yayınlandı. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk fragmanı paylaşıldı…

Güçlü bir dram yapımı olan dizinin çekimleri Kars’ta devam ediyor. Bir süredir çalışmalarını sürdüren ekip ilk bölüm üzerinde titizlikle duruyor. Eylül ayında izleyicilerle buluşacak olan dizinin ilk bölüm fragmanı etkileyici bir hikayenin geldiğini gösteriyor.

Yeni sezonda Fox TV’nin en etkili dizilerinden birisi olması beklenen Uzak Şehrin Masalı, dram yapımları arasında farklı konusu ile dikkatleri çekecek. Diziden gelen ilk görüntüler güçlü bir hikaye olacağını anlatıyor.

Eylül ayının ortalarında ilk bölümün yayınlanacağı tahmin ediliyor. Dizide güçlü bir oyuncu kadrosu da buluştu. Ayrıca başrol oyuncuları Aslıhan Güner ile Barış Kılıç’ın uyumu da ilerleyen bölümlerde çok konuşulacak.

Fox TV'den çok etkileyici yeni bir dizi geliyor! 8

Peki Nasıl bir dizi izleyeceksiniz? Umay (Aslıhan Güner); kocası Affan’ın (Timur Acar) zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar. Ablası Sonay’ın (Begüm Birgören) yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşmekten başka çaresi yoktur.

Fox TV'den çok etkileyici yeni bir dizi geliyor! 9

Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat (Barış Kılıç), sınırdan kaçak olarak yurda girmiş, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi veriyordur. Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar beklemektedir…