Ana sayfa Güncel Haberler Foxlife hafta sonları komedi ve eğlenceli programlarıyla dikkat çekiyor!

Foxlife hafta sonları komedi ve eğlenceli programlarıyla dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

FOXLIFE ile Hafta Sonları Komedi ve Eğlence Dolu

İlk günden bu yana dünyanın en sevilen ve izlenen romantik komedi, komedi ve drama dizilerinin yanı sıra ödül törenleri ve gece yarısı şovlarını izleyicilerle buluşturan FOXLIFE, yabancı filmlerle hafta sonu akşamlarına eğlence ve kahkaha katıyor.

Hollywood’un en eğlenceli yapımları her cumartesi ve pazar saat 21.30’da FOXLIFE kanalında izleyicilerle buluşuyor.

Yeni sabah programı Daybreak’in yapımcısı olan Becky Fuller, programın reytinglerini artırmak için efsanevi sunucu Mike Pomeroy’u kadrosuna alır. Becky bir yandan sürekli programdaki diğer sunucuyla çatışan ve magazinsel haberleri sunmayı reddeden Pomeroy’la uğraşırken bir yandan da yeni erkek arkadaşıyla ilişkisini sürdürmeye çalışmaktadır. Harrison Ford, Diane Keaton, Rachel McAdams ve Patrick Wilson’ın başrollerini paylaştığı eğlenceli hikâye “Sabah Neşesi” (Morning Glory), 4 Mayıs Cumartesi günü saat 21.30’da FOXLIFE ekranlarında.

Artık büyük bir stüdyonun yöneticiliğini üstlenen eski menajerinden bir filmde başrolü oynaması için teklif alan Vince, aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstlenmek konusunda ısrar eder. Filmin maliyeti 100 milyon Dolar olan bütçesinin üzerine çıkınca işler karışır. Mark Wahlberg’in yapımcılığında Adrian Grenier, Jeremy Priven, Kevin Connoly’yi bir araya getiren Entourage, 5 Mayıs Pazar günü saat 21.30’da FOXLIFE’ta.

“No Strings Attached” (Bağlanmak Yok), 11 Mayıs Cumartesi

Uzun zamandır arkadaş olan Emma ve Adam, bir geceyi birlikte geçirdikten sonra arkadaşlıklarını bozmamak için bir anlaşma yaparlar. Kurallara göre kavganın, kıskançlığın ve beklentilerin ilişkilerinde yeri olmayacaktır. Peki aşık olmadıkları sürece kurallara uymaya kararlı olan ikiliden ilk kim aşk tuzağına düşecek? Natalie Portman ve Ashton Kutcher’ı bir arada izlediğimiz “No Strings Attached” (Bağlanmak Yok), 11 Mayıs Cumartesi günü saat 21.30’da FOXLIFE ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Yetenekli poker oyuncusu Huck, bir yandan Las Vegas’taki poker şampiyonasına hazırlanırken bir yandan da aşk hayatını dengede tutmaya çalışmaktadır. Dünya Şampiyonu olmak için masaya oturabilirse bir zamanlar annesini terk eden poker efsanesi babasıyla karşılaşma şansı bulacaktır. Eric Bana, Drew Barrymore, Robert Downey Jr, Debra Messing gibi ünlü isimlerin yer aldığı “Şans Sende” (Lucky You), 12 Mayıs Pazar günü saat 21.30’da FOXLIFE’ta.

Hollywood’un en prestijli yapımları ve en ünlü yüzlerini bir araya getiren FOXLIFE; D-Smart, KabloTV ve Tivibu platformlarından izlenebiliyor.