Ana sayfa Dizi Haberleri Furkan Andıç hakkında Yiğit Kirazcı’nın sözleri çok anlamlı!

Furkan Andıç hakkında Yiğit Kirazcı’nın sözleri çok anlamlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranının yeni yapımlarından birisi de Çatı Katı Aşk… 9 Temmuz Perşembe akşamı dizinin ilk bölümü yayınlanacak. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz projenin başrol oyuncuları arasında bulunuyor.

Mia Yapım tarafından hazırlanmakta olan dizi tam bir Yeşilçam dokusu taşıyor. Bir mahalle dizisi olmasının yanı sıra müziklerinden, karakterlerin içsel yolculuğuna kadar Yeşilçam filmlerinin havasını alabilirsiniz. Yiğit Kirazcı dizinin set ortamından bahsetti.

Youtube’da katıldığı Senaryo Sohbetleri programında konuşan oyuncu, “Set ortamı gayet keyifli. Oyuncular yaşlandıkça daha eğlenceli insan haline geliyorlar. Ben öyle olduğunu düşünüyorum. Nilay Deniz, benim çok yakın bir arkadaşımın eşi, çok da severim. Ezgi ile yeni tanıştık. Ankara’dan geldi, balerin, çok tatlı bir kız. Bedia Yenar abla var, güzel oldu. Güzel hissediyoruz, iyi hissediyoruz” diye konuştu.

Furkan Andıç ile de yakın bir iletişimde olduklarını belirten Yiğit Kirazcı, birkaç sene önce tanıştıklarını ve o günden bu güne Furkan Andıç’ın bir hayli şöhret yaptığını ifade etti.

Kirazcı, rol arkadaşını şu sözlerle övdü: “Furkan ile de birkaç sene önce çalışmıştık. Çok efendi, çok kibar bir adamdı. Hala öyle.Son derece efendi. Tanıştığımız zamanın üzerine bir sürü işler yaptı, bir sürü şöhretlendi. Çok tatlı bir adam Furkan. Onunla da çok mutluyum.”

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.